Jdi na obsah Jdi na menu

ÚŽASNÉ SETKÁNÍ V BESKYDECH, PLNÉ LÁSKY A ZVLÁŠTNÍCH PROŽITKŮ

17. 8. 2011

nádherný-anděl.gifMilá moje sluníčka,

ve dnech 12.-14.8. 2011, proběhlo naše tradiční srpnové setkání v Beskydech. Já vím,a jsem si vědoma,že píšu každý rok, jak bylo toto setkání úžasné a plné fajn zážitků a lidiček atd..

Jenže letos to prostě bylo jiné. Poprvé co mám tyto stránky nenalézám správná slova, jak popsat to, co jsme prožili. Nenapadají mne žádné věty, jen mám u srdce opět ten nádherný, přenádherný pocit sounáležitosti, bezpodmínečné lásky a  nesmírné vděčnosti za to, co proudí k mé duši a vyvěrá z mého srdce. Nebudu tento víkend vůbec hodnotit.

Ten, kdo tam byl, ví a pochopí. A proto všem  dušičkám /bylo nás celkem 30 i s Katkou, která přijela v sobotu a Moničkou, která se zastavila v neděli/,děkuji za jejich lásku a úžasnou energii. Tak úžasné propojení naší energie s vydatnou pomocí andělů, jsem cítila opravdu poprvé.  Když jsme poprosili archanděla Uriela – /andělského psychologa/  a také nanebevzatého mistra Serapise Baye. Jejich energie se nám okamžitě zobrazila na fotografii, kterou jsme si s patřičným obdivem prohlédli.

MŮJ VZKAZ VŠEM, KTEŘÍ LETOS DO BESKYD PŘIJELI -   JEŠTĚ DLOUHO BUDU VZPOMÍNAT NA VAŠE KRÁSNÉ ZÁŘIVÉ DUŠIČKY, PLNÉ LÁSKY, SVĚTLA A POKORY…..

 

DĚKUJI Z CELÉHO SRDCE NEJMILOVANĚJŠÍMU STVOŘITELI ZA VŠECHNY PŘÍLEŽITOSTI, KTERÝMI MĚ OBDAŘIL A TAKÉ ZA TO, ŽE MÁM KOLEM SEBE TAK ÚŽASNÉ LIDI……


Ahoj milá Kytičko,

chtěla jsem Ti moc poděkovat za nádherný víkend v Beskydech. Přiznám se, že předčil mé očekávání. Věděla jsem, že se sejde parta fajn lidí a to se také stalo. Chtěla bych Ti poděkovat také za to, že se ze mne vyplavily nějaké bloky, hlavně jeden velký blok z dětství, při intuitivním tanci. Otec si vždy přál syna a já se tak celé dětsví, vlastně až do dospělosti, chovala jako kluk a chtěla jsem být klukem. Když jsem si najednou měla představit, že jsem malá holčička, najednou mi tekly slzy jak hrachy a šlo to ze mě všechno ven. Vůbec jsem takovou reakci nečekala, ale jsem moc ráda, že se to ze mě uvolnilo a moc Ti za to děkuju. Hodně mi také napověděla automatická kresba, abych věděla na čem musím pracovat. Prostě celý víkend byl úžasný a už se těším na další ročník.

Také bych Ti chtěla moc poděkovat za možnost být zasvěcena do energie MIGURAJ. Už jsem s ní zkoušela pracovat a byla jsem překvapena, jak je energie silná. Je to jako bych cítila z dlaní tryskat proudy teplé až horké vody a zalila mě láska a klid. Chtěla jsem si najít o MIGURAJ co nejvíce na internetu a zjistila jsem, že u nás jsi první, kdo s ní začal pracovat a také nejvíce informací jsem zjistila na Tvých strankách. Jediné, co jsem nenašla, jsou nějaké informace o historii. Chtěla bych Tě poprosit, jestli by jsi mi k tomu mohla něco málo (klidně i hodně) napsat.

V příloze posílám fotečky, které jsem nafotila. Pokud by Tě nějaká fotka zaujala natolik, že by jsi ji chtěla dát na své stránky, samozřejmě s tím souhlasím.
Přeji Ti krásné a ještě hezčí dny.

S láskou objímám Monika

 

link-kv3.gif

Ahoj Kytičko,
  chci Ti velmi poděkovat za krásný víkend plný nevšedních zážitků. V
duši mám klid a mír...je to kráááásný pocit. Věřím, že takhle se cítí
většina z nás co jsme se vrátili z Beskyd. Takže děkuji nejenom tobě, ale
opravdu všem, co tam s námi byli. Vím, že musím pracovat na pokoře a
skromnosti, ještě doma jsem se musela smát, ve snu se mi zdálo o tvojí
knize...myslela jsem, že ji máš napsat a on to byl vzkaz pro mě, že si ji
mám přečíst:)).


Beskydy jsem zažila potřetí, ale tento krát mě mejvíc chytly za srdce. Cítím
neskonalou vděčnost za všechno.
Posílám plnou náruč světla a lásky. Přeju, ať se Ti vždy daří šířit světlo,
lásku a úsměv :)).
S vděčností a pokorou v srdci Bohumila.

linka-EF.gif

Milá Kytičko,

ráda bych Ti poděkovala ještě touto cestou za nádherný pobyt v Beskydech.
Nedokážu ani slovy vyjádřit své pocity.
Ze všech lidiček kolem byla cítit láska, program byl velmi obohacující, výborné jídlo, příjemná atmosféra.
Upřímně se skláním, kolik toho dokážeš zvládnout.
Také krásné písničky mi stále zní v uších.
Mrzí mě, že jsem se nenechala zasvětit do energie Miguraj, ale nebyla jsem si stále jista, zda jsem toho hodna. Přišlo mi, že jsou všichni na této cestě mnohem dál.
Možná jsem na Vás působila klidně a harmonicky, ale víš, Kytičko, uvnitř mě je tomu úplně jinak.
Žiju v neustálýchn úzkostech a strachu ze všeho,bohužel, musím brát zatím i léky.
Tím si samozřejmě nestěžuji, protože vím, že každý člověk má své problémy, oproti kterým jsou ty mé možná malicherné. Jen jsem se bála nechat zasvětit, když nezvládám svůj život bez léků.
Snad bude možno i k tomu jednou dojít.

Ještě jednou ze srdce velký dík Tobě i všem, kdo Ti pomáhá.
Budu velmi ráda, když se zase na nějaké akci uvidíme.
S úctou a láskou
Hanka

 

A PRO TY, KTEŘÍ LETOS NEMOHLI PŘIJET : NAPOJTE SE  ALESPOŇ VIRTUÁLNĚ NA NAŠE SETKÁNÍ V TÉTO PREZENTACI -  DĚKUJI DADCE, KTERÁ OPĚT ÚŽASNĚ ZPRACOVALA FOTOGRAFIE.

 

zde klikni FOTO BESKYDY 2011

 

link-bř-3.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nádherná změna

(Bára, 3. 9. 2011 21:55)

Všichni milovaní andílci, kteří jste byli v Beskydech, a všichni andílci, co jste ve Vesmíru, děkuji, že jsem s vámi mohla na tomto úžasném semináři být a že jsem odjela jiná, než jsem přijela. Mám vás všechny MOC ráda:-)

Pozdrav!!!

(KYTIČKA, 21. 8. 2011 11:05)

Zdravím všechny sluníčka, mám Vás moc ráda a těším se na naše další setkání. Nic není důležitější, než měnit vibrace na krásné zářivé energie našich dušiček a předávat toto nádherné světlo dál.
S láskou Kytička

Fotky

(Monika, 21. 8. 2011 9:33)

Všechny vás taky ze srdce zdravím a ráda pošlu fotečky, i když je nemám v prezentaci tak krásně jako Dadka. Moc ráda na vás všechny a nádherný víkend vzpomínám.
O fotečky si pište na: monika.hudcova@centrum.cz

Přeji vám krásné a ještě hezčí dny s láskou Monika

Božské chvíle...

(Marianna ohajko@ehs.sk, 20. 8. 2011 19:53)

Keď som si prečítala,ako anjelsky ste sa mali v duchu som sa preniesla do tej čarovnej prírody,ktorú som mohla toto leto navštíviť spolu s mojou rodinkou a tiež navštíviť Kytičkin salónik a byť chvíľu v jej blízkosti.Určite všetci,ktorí mohli pocítiť lásku vyvierajúcu z Kytičkinho srdiečka mi dajú za pravdu,že chvíle strávené v jej blízkosti sú balzamom na naše ubolené srdiečka. A tak jej posielam báseň za nás všetkých: V deň,keď si sa narodila anjeli museli plakať,pretože nebo stratilo to najkrajšie a Boh to musel vedieť.Dal zemi a teraz aj mne (nám) ten najkrajší darček-TEBA.Je mi veľmi ľúto,že som nemohla byť s vami úžasnými bytosťami práve na tomto stretnutí-určite pouvažujem na budúcu rok...
Posielam vám všetkým,ktorí čítate Kytičkine stránky veľa lásky,pokoj v duši,ktorý nám tak často chýba a je tak potrebný.Kytička naša nám mnohým zmenila životy a mnohým ešte zmení.
S láskou Marianna

Krasne dni...

(Dadka, 19. 8. 2011 14:18)

Zdravim so srdca vsetky dusicky, s ktorymi sme s Jankou mohli stravit tento krasny vikend. Pripajam sa k tebe Kyti,ze prepojenie Energii tam bolo velmi silne.Bolo tam pocut vela smiechu ale aj placu, a urcite sa tam stretli ludia,ktori sa stretnut mali...Na takmer kazdej z mojich fotografii je vidiet Energie. Myslim, ze tam nebolo len vela dusiciek ale aj Anjelov,ktori nas prisli navstivit a dodat nam silu a lasku. Bol to nadherny cas,daleko od reality a budem velmi rada,ked vas zasa uvidim na buduci rok na tom nadhernom & ocarujucom mieste...
Velke dakujem patri tebe Kyti & Romanovi :-) postarali ste sa o nas vyborne...Ste skvely Team...
Ak by mal niekto zaujem o prezentaciu s fotkami napiste mi na adresu kvetinka1_at@yahoo.de ...a rada vam ju poslem...
Prajem Vam krasne slnecne dni...

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3260046
Měsíc: 15531
Den: 577