Jdi na obsah Jdi na menu

SETKÁNÍ V HRADČANECH - 31.1. 2009

4. 2. 2009

 

ObrazekSEMINÁŘ  HRADČANY 31.1.2009

V Hradčanech jsme se sešli v posledním lednovém dnu. Za okny krásně sněžilo, bylo mrazivé počasí, ale nám bylo krásně teplo u srdíčka. Shodli jsme se na tom, že energie jsou zde nádherně vyladěny. Hned na počátku semináře nám Světluška sdělila přítomnost duchovní bytosti, která s námi po celou dobu semináře byla a která má spojitost s ochranou naší planety.

Tento seminář byl opravdu veselý. Smích krásně čistil vibrace a my jsme pochopili, že život někdy bereme až příliš vážně a zapomínáme se smát.

Masérka Yvonka, která na seminář přijela,  je velmi vtipná dáma s vrozeným šarmem a já jsem měla pocit, že celý prostor svou přítomností krásně prosvětlila.

Zároveň pohotově doplnila téma, o kterém jsem hovořila  já, nebo Světluška a vždy to co řekla, bylo moudré. Musela jsem za ní jít na chodbu a obejmout ji. Přesně takové dušičky jsou totiž pro nás moc potřebné. Yvonka dokáže uvolnit nejen ztuhlé svaly při masážích, ale uvolnila i atmosféru a krásně nám masírovala bránici svými vtipy.

Při práci s kyvadlem jsme si ukázali názorně, jak může přivtělená bytost ovlivňovat práci kyvadla a energie okolo fyzického těla. Nepřirozený pohyb kyvadla tak trochu popíral fyzikální zákony. Cítila jsem,že bytost, která byla u Leničky přítomná, není z těch dobrých, o které bychom stáli. Musela jsem té bytosti přikázat, aby přestala, protože jsem cítila působení síly, která by mohla Leničce ublížit. Viděli jste, že kyvadlo se ve vteřině okamžitě zastavilo. Této bytosti, se však můj způsob komunikace a příkazy nelíbily. A tak jsem musela ještě u sebe doma tuto komunikaci v noci řešit.

Sice to nebylo příjemné, ale je to další zkušenost. Když bytost, i když  není z těch světlých a dobrých, cítí naši převahu, musí poslechnout. Musí poslechnout ve jménu toho, v koho věříme a koho milujeme. Já cítím, že výraz Svatá Trojice, který na semináři zazněl od Yvonky, je ten správný klíč k odvedení těchto negativních duší.

Chtěla bych opět moc poděkovat Martince a Janince za pomoc při organizaci tohoto semináře. Chtěla bych poděkovat za atmosféru,kterou jste společně vytvořili.

Bylo mezi námi tolik lásky. Bylo to setkání, na které se nezapomíná.

Drahý Luďku a Světluško moc si přeji, aby se Vám s organizací Vašich vlastních seminářů dařilo. Váš úkol je moc důležitý.  Posílám světýlko a objetí.

Prosím o požehnání pro Vaši práci v šíření světla.

Důležité upozornění: Sluníčka moje, po zasvěcení do prvního stupně Miguraj si někteří z Vás nevyzvedli certifikáty. Prosím o Vaši kontaktní adresu. Pošlu certifikáty poštou.

Mám Vás všechny ráda.

S láskou Kytička

 Zasvěcení do druhého stupně

 

Obrazek

 

Pocit štěstí po přijetí energie Miguraj

Obrazek

Chvilka meditace

Obrazek 

Fotka od Milana , dole nad opěradlem židle je zvláštní energie 

Obrazek

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

31.1.2009 Hradčany

(Masérka Iwonka, 8. 2. 2009 4:13)

Milá Kytičko , Milí spolu-seminaristi v Hradčanech.:-))
Seminář a jeho témata pořad „přežvykuji“, jsem plna dojmu a nic na tom nemění že od 31.ledna uběhl nějaký ten čas. Bylo to příjemné, milé a obohacující.
Té chvály co se mi dostalo od Kytičky zde na těchto stránkách,
ještě teď se mi dere na má líce nach a teplo.;-))
Děkují za to souzněni a objímám.
Masérka Iwonka.

Hradčany

(Světlana, 6. 2. 2009 10:55)

Ahoj kytičko a všichni, kdo jste byli na semináři v Hradčanech,posílám vám moc a moc lásky.Kytičko,děkuji moc,po zasv.do 2.stupně mám neustále kolem sebe barevné energie a takové "zvláštní" zážitky...např. mi kolem půlnoci praskl svícen..z hodně silného skla a tak...(nejdřív jsem myslela,že to tak nějak doznívá po semináři..ale ne, jsou se mnou),je to prostě nádhera..jsem taková "jiná",ale jsem to já.. moc děkuju všem za skvělou sobotu...Světlana

fotky

(Milan, 4. 2. 2009 11:16)

Posílám fotky ze včerejšího semináře z Hradčan u Přerova. Neměl jsem foŤák, tak jsem jen zkusil mobilní telefon. Na první fotce je vidět u našeho stolu nějaká bílá mlhovina. Jedna je nad rohem stolu a druhá u opěradla židle a na druhé fotografii mlhovinu před pěradlem, jakoby na židli někdo seděl. Nikdy se mi nepodařilo vyfotit něco jemnohmotného, ale tohle vypadá zajímavě.
Ještě jednou děkujeme za krásný a pohodový den v příjemném prostředí a zdravíme všechny dušičky ze semináře.
Renata a Milan
P.S. Pozdrav přidávají i naše holky Marcelka a Míša, které se asi podívají na některý další seminář.

seminář

(Iva, 4. 2. 2009 11:14)

Milá Kytičko,
moc Tě zdravím a děkuji za Tvůj krásný seminář a za zasvěcení. Bylo to moc
krásné, po zasvěcení se cítím klid a mír. Pomohla jsem i svému synovi, kterého
celý týden bolel zub, měl tam zánět. Vyprávěla jsem mu co jsem tam prožila
a vysvětlila mu, že si může do zubu posílat úsměv a energii. Je krásné, že
můj dvacetiletý syn věří těmto věcem a díky tomu se cítil líp a zvládl v
pondělí trhání zubu. Mám z toho radost, že to funguje a moc Ti děkuji. V
sobotu jsem si nevyzvedla certifikát, nezapomněla jsem na to,
ale měla jsem problém se startováním, tak jsem byla ráda, že jsem nastartovala
a odjela. Moc Tě pro-
sím o zaslání na mou adresu
Iva

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3257437
Měsíc: 16216
Den: 654