Jdi na obsah Jdi na menu

SEMINÁŘE, KTERÉ PROBĚHLY V BŘEZNU A DUBNU

5. 5. 2009

ObrazekSEMINÁŘE, KTERÉ PROBĚHLY

 

Malé shrnutí uskutečněných seminářů.

 Moje milé sluníčka,

V měsíci březnu a dubnu proběhly celkem čtyři andělské semináře. Ostrava, Tajov, Trutnov a Klatovy. Píšete mi, proč nic není na stránkách o jejich průběhu.

Je to proto, že opravdu mám málo času. Ale zde máte popsán jejich průběh.

Všechny čtyři semináře byly pro mě velmi krásným setkáním s dušemi, které chtějí

pokročit ve své duchovní cestě.

 

7.3. 2009 Ostrava:

I když jsme naplánovali seminář hned po čtyřech týdnech od předchozího, sešlo se nás docela dost, a tak jsme si vzájemně předali zkušenosti a otevřeli srdíčka.

Hned po příjezdu na seminář jsem se přivítala s děvčaty, které mi přivezly zajimavé info o vegetariánství. Měla jsem intenzivní pocit že v těchto ženách jsou vtěleny duše, které mají mnoho společného s kulturou indie. Bylo to pro mne  zvláštní setkání. Na semináři byla opravdu vřelá atmosféra. Když nám z vypnutého přehrávače zněla šamanská hudba, věděli jsme,že je to signál, že duchovní bytosti jsou s námi.

 

Obrazek

14.3.- 15.3. 2009  Tajov :  

Na Slovensko se pokaždé těším a kraj u Bánské Bystrice je prostě nádherný. Dvoudenní seminář byl pro mne poznáním, jak moc si potřebujeme neustále vzájemně předávat zkušenosti. Štefan, na kterého si jistě všichni rádi vzpomenete, zpočátku působil jako vtipálek a bavič a sám přiznal, že přijel jen ze zvědavosti a pokud by se mu seminář nějak nepozdával, tak měl náhradní program v podobě procházek a výletů po okolí. Během dvou dnů se nám ale proměnil před očima v celkem přesného diagnostika. Velmi mně překvapil, když jsme se učili malovat obrázek a diagnostikovat činnost čaker a z toho vyvodit zdravotní problémy člověka, na kterého jsme se napojili. To, co Štefan diagnostikoval, byla skutečná realita.

Když mi později napsal,že se rozhodl pro reflexní terapii a aktivní pomoc lidem, byla jsem moc šťastná, protože je to velký krok dopředu.

Zasvěcení do III. stupně Lidunky, provázely tak neskutečné prožitky, že jsem na to ještě dlouho vzpomínala. A věřím, že Lidunka taky.

Všichni jsme se shodli na tom, že dvoudenní seminář je skvělý a že se sejdeme na Turzovce, zase na dva dny.

 

Obrazek

28.3.2009 Trutnov:  

Trutnov je moc pěkné město a Ivetka,která seminář zařizovala, vybrala nádherné místo v příjemném hotelu. Zvláštní ale bylo, že přímo z Trutnova byla snad jen jedna, nebo dvě účastnice.Takže příště už zde seminář dělat nebudeme, ale vrátíme se zpět do Náchoda, odkud děvčata přijely.  Přicestovaly, ale děvčata i z větší dálky, takže jsme z našeho setkání měly radost. Tentokrát to byla dámská jízda. Tento seminář byl zvláštní. Byl ve znamení odvádění nižších duchovních bytostí

a opravdu se děly věci. Od jedné mladé ženy jsem odváděla duchovní bytost, která měla snahu mně napadnout a bylo to opravdu nepříjemné a náročné. Musela jsem použít značné síly, abych jí poslala tam, kde je její místo. O to větší byly slzy štěstí a klidu dušičky, která se cítila svobodná a šťastná. Vše ještě umocnilo zasvěcení do energie Miguraj, které jsme udělaly na konec semináře.

Upřímně se přiznám, že se mi od Vás nechtělo domů. Tak jsme ještě chvilinku poseděly a naplánovaly příští dvoudenní seminář, někde v Čechách, možná u Jičína.

 

Obrazek

 

Obrazek

18.4.2009       Klatovy: 

Na seminář v Klatovech jsem se velmi těšila, protože právě v tomto místě mám velmi blízké dušičky, které mám moc ráda a každé setkání s nimi je pro mě nádherným zážitkem. Přijela jsem už v pátek, a tak některá setkání, proběhla s předstihem. Když jsem se ukládala k spánku, najednou ke mně přišly tři bytosti, které mne docela polekaly svou agresivitou, která z nich vyzařovala. Musím přiznat, že jsem se opravdu lekla. Napřed jen stály u postele a dívaly se pohledem, který mi byl velmi nepříjemný. Snažily se dostat mou duši mimo tělo a já jsem musela prosit anděly o pomoc a vizualizovat si opravdu silnou ochranu. Věděla jsem,že na seminář přijede někdo, kdo bude potřebovat odvést bytosti nižšího stupně a že to nebude jednoduché. Místo semináře zařizovala Helenka, která má na Klatovském náměstí duchovní centrum a je to moc příjemné a krásné místo. Cítila jsem velmi pozitivní vibrace.

Na začátku semináře jsme se přivítali a první otázka, kterou jsem položila,byla směrována tomu, kdo přijel s úmyslem nechat si odvést přivtělenou bytost, podotýkám, hodně zlou. Nepřekvapilo mně, že se hned jedna dušička přihlásila a když jsem viděla její třesoucí se ruku a stékající slzy po tváři, bylo mi jasné, jak moc jí tyto bytosti trápí. Nejen ji, ale bohužel i její malé děti. Pochopila jsem, že toto bude trochu zdlouhavější proces, osvobodit tyto duše od Zla.

Celý seminář byl protkán záblesky světla, které jsem vnímala nejen já, ale i ostatní.

Zasvěcení do energie Miguraj na tomto semináři provázely neskutečné uvolněné proudy emocí a opravdu záplavy pláče..

A tak jsem se opět nedokázala s Vámi rozloučit. Konec semináře se protáhl téměř o dvě hodiny, protože jsme si pořád měly co říct a kdo nemusel nutně odjet domů, zůstal. Už se těším na Klatovy příště.

 

Obrazek

Obrazek

Zdravím všechny sluníčka ze všech seminářů a všech andělských setkání a prosím, kdo má nějaké fotečky, pošlete. Já se na Vás  vždycky  tak těším, že zapomínám i fotit. (Teď se trošku směju,ale je to tak. Teprve až v autě, když se vracím domů mně píchne u srdce a řeknu si: „ Zase jsem zapomněla vyfotit moje zlatíčka ze semináře“. (A opravdu mně to mrzí.)

Vaše Kytička

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kytičce pro Verunku

(Pavlína, 8. 5. 2009 19:28)

Milá Kytičko, děkuji za vše, děkuji za Tebe. Nav Verunku si vzpomínám. Prosím, vzkaž Verunce, že jí moc pozdravuji. Posílám lásku, klid, mír a víru. Tobě mnohokrát děkuji, že dáváš lidem nové cestičky v životě. Cestičky plné, radostné, s láskou a jiným pohledem a cítěním. K těmto krásným novým cestičkám, které milovaná naše Kytičko máš dar lidem "dávat", Ti posílám veliké díky, mnoho sil, lásky, pohody, klidu, míru. Děkuji a zdravím všechny dušičky :-)
S láskou Palvína

Pavlínce

(Kytička, 6. 5. 2009 12:48)

Drahá Pavlínko,i pro mně to byl silný zážitek, protože následná reakce mého těla po odvedení Té bytosti byla natolik silná, že si toho všimli i ostatní účastnice semináře. Přesto mám obrovskou radost z Tvého vítězství a pocitů Tvé svobody.
Verunka, která na mně čekala a po semináři si k nám přisedla, byla Tvým prožitkem tak nadšená, že za mnou přijela až ke mně domů (cca 300km)a také už prožívá vnitřní svobodu. Jede s námi i do Chorvatska. Je úžasné, jak se lidské životy mění,když věříme v dobro a lásku.
Děkuji za to všechno. Mám Vás všechny ráda.
Kytička

poděkování

(Pavlína, 6. 5. 2009 12:03)

Milá Kytičko a milé všechny dušičky, které jsem mohla poznat na semináři v Trutnově. Děkuji za tento krásný den, krásný, šťastný, děkuji za tolik pochopení, lásky, tolik enenrgie, tolik pomoci. Děkuji za odvedení té zlé bytosti. Děkuji za Vaši podporu a pomoc. Děkuji za vše co jsem mohla poznat a vnímat. Vnímáme a poznáváme stále. Děkuji za vzpomínku i v mé duši, na kterou jsem již nějak úplně zapomněla, na mé nynější ženské a mužské tělo asi z dříve. Bylo to ve mě a chtělo to ven, chtělo to být tak nějak né pozapomenuto a zamčeno. Děkuji všem dušičkám za vše :-). Moc pozdravení, pohlazení, lásky, míru, klidu a pohody. Je to tak. P.S. Chtěla bych Ti Kytičko ještě říci, že se o mě ta bytost po tom všem ještě jednou moc pokoušela. Vím, že se stal zázrak a prohrála:-). Děkuji všem a všemu za vše. Můžu říci miluji Vás všechny a děkuji Vám všem

Klatovy

(Libuše, 6. 5. 2009 10:50)

Pozdrav pro kytičku i pro vás všechny :-)!Na seminář do Klatov jsme přijely z Plzně.Měla jsem v tu dobu zánět moč.cest,ale vydržela jsem -dá se říci i trochu na tuto nepříjemnost zapoměla.A to proto,že jsem byla tím vším na semináři tak dojata,všechno mě zajímalo.Usměvná vyprávění,zážitky,učení,nádherný zpěv-vysoké tony(to nám zpívala kytička).Děkuji Kytičko,medituji každý den.

zlin

(martin, 6. 5. 2009 7:52)

taky bych zaloboval za seminar ve zline :-) dekuji

Zdenča

(Pozdrav, 5. 5. 2009 21:51)

Ahoj Kytičko,
děkuji za seminář v Klatovech. Byl to pro mě velký zážitek.
Doufám že do budoucna ještě nějaký seminář v Klatovech plánuješ.
Měj se moc krásně, děkuji za vše.
S pozdravem Zdeňka

Připojuji se k Lence

(Dáša, 5. 5. 2009 19:49)

Milá Kytičko, moc ráda čtu o seminářích, které konáš a už se těším, až se některého také zúčastním. Proto prosím a připojuji se k Lence, nebude prosím nějaký ve Zlíně nebo okolí nebo na jižní Moravě? Děkuji, Dáša

Klatovy

(Dana, 5. 5. 2009 12:01)

Seminar v Klatovech? To byl pro mne opravdu plnohodnotne a prijemne straveny den. Tolik hodnych a otevrenych dusicek uz se malo kde vidi. Moc jsem se na seminar tesila,jeden uz byl zruseny,ale tentokrat to klaplo,jen se musim priznat,ze jsem jela s obavou z objimani vsech tech pro mne neznamych dusicek....na miste to pak bylo k memu prekvapeni ale jine. Tesila jsem se z objimani kazde dusicky a opravdu jsem si to uzivala a energii vstrebala. Pro mne novy zazizet,ktery uvedu do sveho zivota. Kyticko dekuji. Ani jednou jsem se nepodivala na hodinky a to v teto uspechane dobe je snad i trochu zazrak. Dokazala jsem se opravdu uvolnit a otevrit vsem novym informacim. Jen tak dal.

Dotaz

(Lenka, 5. 5. 2009 9:27)

Kyti,chtěla bych se zeptat neplánuješ seminář ve Zlíně?děkuji L.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3257699
Měsíc: 16197
Den: 610