Jdi na obsah Jdi na menu

SEMINÁŘ PRAHA A TEPLICE A DUŠIČKOVÝ ČAS

3. 11. 2008

ObrazekPraha 1.11: 2008

Na semináři v Praze se nás sešlo opravdu hodně. Bylo skvělé, že se zde sešlo hodně lidiček, kteří byli společně v Chorvatsku, nebo na minulých seminářích. A tak to bylo spíše takové setkání dobrých přátel a známých.

Trošku nám v tělocvičně byla zima. Když jsme ale přijímali energii Miguraj, bylo nám naopak takové horko, že někomu dokonce zčervenaly tváře a uši. :))).

Skutečnost, že  energie Miguraj proudí přes srdeční čakru, jsme silně pocítili a dokonce se některým z Vás při přijímání energie hodně zrychloval tep a cítili jste i bušení na srdci.

Slzy a pláč, to je známka rozpouštějících se bloků. I slzy se občas při zasvěcení objevily a také  pocity úlevy a klidu. Znovu andělé naznačili, kdo by se měl energii Miguraj věnovat a jako obvykle, na fotce se u toho člověka objevilo bílé kolečko.

Zasvěcovali jsme i druhý stupeň a po té následovalo objímání. Cítili jsme ve větší míře lásku a proud posilující energie. A to nás nutilo projevovat lásku k ostatním. Byli jsme plní emocí a tak jsme se objímali.  Byl to  krásný  prožitek , cítit vzájemné souznění energií a lásku. Všichni  byli  nádherně  pozitivně  sladění. A já  Vám moc děkuji, že jste tak skvělí.

Obrazek

Obrazek

Obrazek  

Obrazek

Obrazek

Všechny yto dušičky přijaly zasvěcení Miguraj  2. stupeň.

Obrazek

Teplice 2.11.2008

V Teplících jsme se sešli v krásném duchovním prostředí. Nádherné prostory a čisté vibrace.Tak bych hodnotila toto krásné místo.
Děkuji Martince, že tak hezké místo vybrala. Tentokrát nám bylo teplo. Tedy do chvíle, než jsme zjistili přítomnost cizí duchovní energie, a tou byl zesnulý dědeček jedné ze zúčastněných. Naše prožitky umnocňovala skutečnost, že je právě svátek  památky zemřelých.

Cítili jsme všichni silný chlad, závan větru a mrazení v zádech a i jiné projevy. Já jsem viděla muže, který se snaží dořešit záležitosti, které jsou sice hodně staré, ale přesto pro něj velmi důležité.
Nemohla jsem se soustředit na další témata, protože jsem tu duši pořád viděla a cítila. Když jsem viděla ostatní, jak se oblékají do svetrů a je jim opravdu hodně chladno, někteří se i báli, poprosila jsem anděly, aby mi pomohli duši odvést. Za pár minut bylo opět teplo. Když jsme  udělali  fotečky,  jsou na nich duchovní  energie.

Na závěr semináře jsme si společně zazpívali písničku a radovali se z našeho setkání, které bylo velmi příjemné a vřelé.

Budeme se těšit zase příště. Všichni jsme si to slíbili.

Kytička

Obrazek

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Seminář Praha

(Romana, 14. 11. 2008 22:28)

Milá Kytičko, jsem moc ráda, že jsem poznala takového nádherného človíčka jako jsi Ty a jako byli všichni na tomto semináři v Praze. Nedokážu ani slovy vyjádřit jakou jsem cítila lásku a teplo od Vás všech a ten klid v duši po přijmutí Energie Miguraj.Moc a moc Ti děkuji za všechny a již teď se moc těším na další seminář v Praze. :o) S láskou Romana :o)

seminář

(Anna, 5. 11. 2008 11:14)

Ahoj Kytičko,jsem moc ráda,že jsme se zase viděly.Seminář byl opravdu úžasný,pocity se nedají slovy ani vyjádřit.Byla jsem přesvědčená,že se budu energii Miguraj věnovat až na mistrovský stupeň,ale nenašla jsem u sebe kolečko a tak je jasné,že andílci mají jiný názor.Pochopila jsem to,mám ještě jiné úkoly a vím,že tím prvořadým je muj syn.Je to těžké,ale já věřím že s pomocí andílků to zvládnem.Moc děkuji za tu krásnou neděli,v mém nitru se toho moc změnilo,ale nevím,proč se mi chce každou chvíli plakat.Jsi opravdu ta nejúžasnější Kytička,mám Tě moc ráda.

seminář

(Blanka, 5. 11. 2008 9:38)

Moc děkuji, jsi naše sluníčko. Bylo to krásné, nad hodně věcmi stále přemýšlím. Ještě jednou děkuji za seminář. Měj se hezky pa Blanka

Zasvěcení v Teplicích

(Renata, 4. 11. 2008 22:48)

Milá Kytičko!
Také moc děkuji za ojedinělý zážitek při zasvěcení a těžko hledám slova, která by to vyjádřila nejvýstižněji. Tato energie mě oslovila už když jsem se o ní na těchto stránkách dozvěděla. Proto jsem s kamarádkou neváhala a přijela až do Teplic, i když to ze Šumavy pro nás nebylo zrovna také nejblíže. Ale všechno má svůj skrytý smysl a já už teď cítím, že až přijedeš k nám už budu připravena přijmout třetí stupeň a stát se mistrem. Možná to zní odvážně, ale prostě to tak cítím. Chtěla bych tuto energii šířit dále mezi lidi, protože to je úžasná síla, která může otevřít oči a pomoci dalším lidem na jejich duchovní cestě. Přeji všem hodně lásky a pokory v duši,jako jsem cítila při zasvěcení.Renata

Pro Čekanku a Martinu

(KYTIČKA, 4. 11. 2008 22:06)

Setkání s Vámi bylo nádherné, a Vaše pocity po zasvěcení,mně velmi těší. Moje zlatíčka, nejzvláštnější je,že já jsem vůbec nebyla unavená. Zpáteční cesta proběhla hladce a byli jsme za čtyři hoďky doma. Byl to krásný víkend, plný sluníčka a světla andělů. Ten mrtvý muž, který za námi v Teplicích přišel měl opravdu silnou energii, ale nejspíš tam nebyl sám. Nikdy jsem nepociťovala až takové ochlazení, při komunikaci s mrtvými. Tentokrát to bylo jako když opravdu otevřeme okno a proudí k nám ledový vzduch. Vzhledem k tomu, že se topilo pořád stejně a všechna okna byla zavřená (venku bylo teplo), byl to ojedinělý zážitek. Začala jsem to cítit, že je Vám to nepříjemné a byl tam i strach. Proto jsem raději duši s pomocí andílku odvedla. Pak přišel další šok. Během chvilky bylo zase teplo.Zkrátka to nevymyslíš a kdo nezažil neuvěří.
Mám Vás všechny ráda a těším se na další setkání.
S láskou Kytička

seminář

(Martina, 4. 11. 2008 21:55)

Ahoj Kytičko!
Jsem moc ráda, že se ti u nás líbilo a i já chci móc poděkovat, že jsi k nám přijela!!! Společné zasvěcení pro mě byla nová zkušenost a pocity mi začly docházet až večer doma, když jsem už byla sama. V noci mě párkrát vzbudila vlna energie a tepla, to když se rozlévala do celého těla a nevím proč, vždy když jsem se vzbudila a cítila ten příliv energie, jako bych slyšela tvoje jméno - Kytička. Včera, když jsem si promítala všechny zážitky a dojmy ze semináře, tak jsem se musela usmívat, jak jsem byla po zasvěcení tak trošku "mimo"!
A nesmím zapomenout na fotky! Jsou opravdu krásné. Kytičko, které energie patří andílkům a které dušičkám?
Kytičko, teď mám pocit jako bych cítila u hlavy a v rukou nějakou energii, je možné že se takto připomíná andělíček?

Přeju brzké načerpání sil po náročném víkendu!!!
Měj se moc, moc hezky a děkuju za všechno,
Martina

pocit bezpečí

(čekanka, 4. 11. 2008 21:43)

Neděle v Teplicích s Kytičkou utekla jako voda a já se konečně ocitla mezi stejně naladěnými lidmi, mezi kterými jsem si nepřipadala jako "exot". Zasvěcení bylo velmi zajímavé,musím říci, že od neděle mám pocit bezpečí, připadám si jako "CHRÁNĚNÁ OSOBA" a v dušičce se mi rozlil klid. Myslím, že nás všechny zaskočila náhlá zima a neklid, když se mezi námi objevila duše dědečka jedné z účastnic, ale Kytička jej v klidu a míru odvedla a opět se oteplilo. Námětů k přemýšlení máme spoustu a určitě se všichni těšíme na další setkání. Děkujeme Kytičko ! Velmi bych se přimlouvala za natočení písniček na CD, které Kytička zpívala na semináři, při kterých mi úplně běhal mráz po zádech a které bych si ráda pouštěla ve chvílích, až mi bude smutno, protože při jejích písních cítíte radost, souznění, pochopení a lásku.
Věřím, že tento pocit jsme měli všichni.Ještě jednou velké díky za krásnou neděli. čekanka.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3260219
Měsíc: 15529
Den: 604