Jdi na obsah Jdi na menu

SEMINÁŘ OSTRAVA 7.2.2009

10. 2. 2009

SEMINÁŘ OSTRAVA 7.2.2009

ObrazekSobotní ráno v Ostravě bylo plné sluníčka a radostného setkání.

 Těšila jsem se na nové lidičky, které poznám a také jsem se moc těšila na  setkání s těmi, kteří se už stali pravidelnými účastníky našich akcí, stali se mými přáteli a jsou v mém srdci.

Děkuji Danulce za skvělou organizaci, za výběr místa, za to, že všechno bylo

krásné, že nás nikdo nerušil a my jsme si mohli v klidu povídat meditovat a pracovat na svých vibracích. .

Na tomto setkání bylo mnoho zajímavých lidiček, a já moc děkuji Vesmíru za to,že jsem měla možnost se s nimi setkat.

Zasvěcení do energie Miguraj tentokrát proběhlo v relativním klidu. Při třetím stupni jsme mohli slyšet praskání a klepání, to nám andělé dávali najevo, že jsou s námi a nepřestanou nám pomáhat na naši životní cestě.

Nastal jen malý a už obvyklý problémek po semináři – nechtělo se nám domů.

Ale my víme, že v Chorvatsku budeme spolu několik dnů a všechny nedokončené témata a věty určitě společně dokončíme.

Také jsem Vám opět zadala domácí úkol, a ten se týkal:

ČIŠTĚNÍ VLASTNÍ AURY

Návod na tento domácí úkol naleznete na mých stránkách, v článečku, který ještě dnes bude publikován.

Těším se na příští setkání a musím se přiznat, že ještě zatím nevím, jak to udělám, ale chtěla bych uspořádat Silvestra 2009. Možná dvoudenní akce někde na penzionu. Sluníčka moje takže máte několik měsíců na to, aby jste své partnery přesvědčili o tom, že na Silvestra 2009 nechcete sedět doma a uděláme super akci – věřím,že pak na to budeme opravdu dlouho vzpomínat. Pokud by někdo měl návrh na místo konání – pište mi, protože tyto akce se musí plánovat takto dlouhodobě, tak ať máme z čeho vybírat. Kdo má organizační talent a chtěl by se podílet na přípravě, je vítán. Místo konání mně žádné nenapadá. Ale určitě někde na krásném místě. Silvestr bude samozřejmě s živou hudbou a vším, co k tomu patří. Já už se teď moc moc těším.

Takže ten můj  impuls, který vzešel v Ostravě na semináři určitě nezůstane jen v mých myšlenkách. Těším se i na Vaše nápady a náměty k této akci.

Mám Vás moc ráda

Vaše Kytička

Obrazek

Obrazek

Zasvěcení Miguraj  3. stupeň přijaly tyto dušičky

 

Obrazek

Všimněte si světelného obrysu postavy kolem těla ženy s culíkem

Obrazek

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pavle

(Kytička, 12. 2. 2009 22:05)

Pavli gratuluji moc moc moc,třeba je Tvé kyvadélko zaměřeno na hledání vody a v tom případě je to nad dřezem ideální.:))))))
Děkuji, je večer a Tvůj vtipný komentář mi zlepšil náladu a přešlo mně spaní.
S láskou Kytička

kyvadlo

(Pavla, 12. 2. 2009 18:40)

Kytičko, já jsem doma vyzkoušela kyvadélko na hledání negativních zón a fungovalo to!!! Úplně jsem byla vykulená... :)) Musím přiznat, že jsem tomu nevěřila, že poznám, kdy mi kyvadélko něco označuje a kdy se kýve, protože se prostě pohybuji. Myslela jsem, že to funguje jen Tobě, protože jsi už profík.. No a jakmile jsem požádala, kyvadélko se zpevnilo jako pravítko... a samo mě táhlo... úplně magické to bylo!!! Ve dvou rozích to dělalo kroužky a pak mě to táhlo do kuchyně... a tam, přímo nad dřezem se rozkývalo ve velkou přímku - Myslíš, že tak silná neg. energie je tam proto, že nerada myju nádobí????

Děkuji ti Kytičko:-)

(Pírko, 12. 2. 2009 13:35)

Pírku

(Kytička, 11. 2. 2009 13:27)

Moje milé Pírko, my jsme se Zipíčkem na Tebe na semináři myslely.Chyběla jsi nám a v Chorvatsku nám budeš také moc chybět. Ale Tvoje místo je teď právě uprostřed Tvé krásné rodiny a máš tam svoje důležité úkoly. Posílám sluníčko do dušičky Tvé i miminečka.
Moc objímám.
Kytička

Seminář

(Pírko , 11. 2. 2009 11:20)

Milá Kytičko, škoda, že jsem se také nezůčastnila semináře, ale moje deprese to zatím nepovolily.Zuzanka(zip) mi vše povyprávěla, všechny ty prožitky při zasvěcení a byla velmi nadšená..Věřím, že jakmile bude seminář v Olomouci určitě se uvidíme..Děkuji Ti za všechny ty nadšené dušičky a přeji Ti nádherné dny..P.

Rendovi z Ov

(Lenka, 11. 2. 2009 8:17)

ahoj Rendo, nejsem sice organizační typ:-), ale něco by jsme mohli vymyslet. Tady máš můj mejl a můžem se domluvit.
LenAbda@seznam.cz

návrh na místo

(Monika, 10. 2. 2009 22:04)

Já dávám návrh na Silvestra v Praze, protože je to nejkrásnější město - a o půlnoci kdo chce, může vidět fantastický ohňostroj a vůbec projít se večerní Starou Prahou je nádherný zážitek. A se společností pozemských andílků to bude ještě krásnější...Kdo Prahu nezná, může mít příležitost ji poznat. A hlavně - já to budu mít blízko :-D (haha)

Hudba

(Zipíček, 10. 2. 2009 21:20)

NO ja si spis myslim,ze Kyticka si s zivou hudbou vystačí sama:-), ze?

nabídka

(Igor, 10. 2. 2009 20:43)

Zdravím, byl jsem na jednom z Vašich seminářů. Jak píšete, že byste chtěli živou hudbu na Silvestra, mohli byste pozvat mou skupinu, myslím, že by se to hodilo. Kdyžtak mi napište, jesli chcete odkaz na naše stránky. Záměrně je zde zatím neuvádím, abych si zde nedělal reklamu:-D.

Laďovi

(KYTIČKA, 10. 2. 2009 19:44)

Laďo, nic se neděje, jen moje špatná zkušenost.
Dnes jsem byla dokonce požádána, abych odstranila reklamu na jeden web. Není to můj špatný úmysl.
Jen k tomu mám opravdu opodstatněné důvody.
S láskou Kytička

Omlouvám se

(Laďa, 10. 2. 2009 18:43)

Laďovi

(KYTIČKA, 10. 2. 2009 18:12)

Zde není prostor na reklamu pro cizí weby.....

(Lenka , 10. 02. 2009 11:00)

(Romana, 10. 2. 2009 11:45)

Úplně souhlasím s tím, co napsala Lenka. Já pořád čekám až se objeví na stránkách seminář Praha a jsem nedočkavá a těším se.

Lokalni setkani-reakce na lenku

(renda, 10. 2. 2009 11:41)

Leni to je vazne dobry, napad ja se na setkani, nedostal, a trosku mne to mrzi, ale asi to tak melo byt, treba tady v Ostrave je urcite spousta lidi podobneho naladeni, kteri by se mohli setkavat a navzajem se podporovat v duchovnim rustu. Akorat by to musel nekdo zorganizovat a pripadne jestli by nam kyticka na svem webu udelala reklamu, tak by to mohlo klapnout. Klidne se s tebou muzu spojit a treba spolecne neco vymyslime, jestli chces. A s tim mlcenim ve svem prostredi, to je otazka, ja kolem sebe posledni dobou objevil, ze mi kamaradi maji taky blizko k duchovnu, jen je kazdy na jine urovni a veri jen necemu.A prave mne prestava bavit se schovavat a nekdy, uz to reknu naplno a pak se nestacim divit, ze ten clovek je na stejne vlne, ale to zalezi s kym mluvim, ale kolikrat je uz pro mne problem bavit se normalne, kdyz premyslim, uz hodne jinak o spouste vecech. Tak se mejte krasne a kdyz tak dej vedet leni tady a nejak si ty kontakty tady predame. pa

seminář

(Lenka , 10. 2. 2009 11:00)

Sobotní setkání bylo opravdu krásné. Ještě nikdy jsem nebyla ve společnosti tolika stejně naladěných lidí, energie, které mnou po celou dobu jakoby projížděly se nedaly ani popsat. Jen mě mrzí, že si nepamatuji slova, která jsi pronášela při zasvěcení, ale asi to tak mělo být...Ihned poté, co jsem přišla domů mě napadlo, proč se lidé podobného ladění nescházejí časteji, že by bylo dobré v každém městě udělat takovou skupinku lidí, kteří by se scházeli, diskutovali a cvičili meditace, karty atd... Je to totiž škoda, že po tvém semináři se zas každý vrátí zpátky domů, ke svým rodinám, mezi lidi, před nimiž musí mlčet a doufat, že zas bude brzy další seminář, kde se zas konečně bude cítit sám sebou. Já to mám ještě dobré, je kolem mě pár lidí stejného smýšlení, ale věřím, že existuje mnohem víc těch, kteří takové lidičky ve svém okolí nemají.
Už od začátku mi bylo jasné, že ten, komu tvá přednáška a zasvěcení pomůže asi nejvíc(byli jsme tam 4), je moje mamka. Byl to pro ni neskutečný zážitek a uvědomila si spoustu věcí, a věřím, že nyní získá konečně odvahu vzdorovat nepříjemným problémům, že najde sílu je řešit.

Ještě jednou ti za vše děkuji, Lenka

seminář

(Kateřina, 10. 2. 2009 10:58)

Chtěla bych Ti velmi poděkovat za nádherný den, který jsme tak mohli prožít a za zasvěcení. Po tom zasvěcení mám pocit, jako bych se očistila, také má víra se posilnila a strach se zmírnil. A cítím, že to je teprve začátek těchto pozitivních změn.
Ještě jednou Ti velmi děkuji!

seminář

(Ivana, 10. 2. 2009 10:55)

Milá Kytičko,děkuji Ti za seminář v Ostravě.
Chtěla bych Ti popsat svou noc po semináři. Měla jsem nadherné sny ve kterých se mi zjevovaly obdelníky s nádherně fialovou barvou a tmavě modrou.Ta fialová mě přímo fascinovalabyla opravdu krasná. Potom se mi otevřela oblaka a já viděla v řadách poskládané planety podobné zemi.A třetí sen byl o stromu byla to bříza. Ráno jsem nemohla nějak dospat tak jsem si šla pustit TV a tam byl pořad o vesmíru a planetách. Tak přemýšlím co mi to mělo říct.
Děkuji za všechno a těším se na další seminář
Ivana

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3247418
Měsíc: 17268
Den: 665