Jdi na obsah Jdi na menu

SEMINÁŘ OPAVA

16. 9. 2008

ObrazekSEMINÁŘ OPAVA

Naše setkání v Opavě bylo naplánováno hodně uspěchaně. Přesto všechno skvěle klaplo. Jinak to ani dopadnout nemohlo, když jsme se sešli v krásném salónku U Klapetků !!

A tak přijeli lidičky nejen z blízkého okolí, ale až Bratislavy, Prahy, Trutnova a podobně. Radka, která přijela na seminář z Prahy v den svého svátku a navíc na své 30narozeniny byla důkazem toho, že kdo měl na semináři být, tak tam opravdu byl.

Ještě jednou bych Radce chtěla touto cestou popřát hodně lásky, štěstí a hlavně jí poděkovat, že jela na své narozeniny a svátek tolik km a byla s námi. Radko, ještě jednou Tě moc objímám. Přeji Ti,ať jsi stále ta úžasná bytost plná světla a lásky.

Atmosféra tohoto semináře byla velmi vřelá. Měli jsme k sobě hodně blízko. Opravdu jsem se snažila Vaše vibrace ladit na nejvyšší možné stupně, v tom mi pomáhala i má Tibetská mísa a já věřím, že když jste si sami zkusili „zahrát na tibetskou mísu, tak někteří z Vás si určitě tuto krásnou věc pořídí a na příštím semináři nám krásně zahrají.

Bylo mi s Vámi moc hezky. A jako vždy, velmi rychle to uběhlo.

Na zasvěcení do energie Miguraj jste byli hezky připraveni. Hodně z Vás se rozhodlo přijmout i druhý stupeň. Co následovalo, na to asi nikdy nezapomenu. Když jsme všichni cítili v sobě tolik lásky a krásy, tak jsme se jen objímali a objímali.

Když pro mě můj manžel přijel a viděl nás, pomalu měl pocit, že jsme použili nějaké omamné látky a zpestřili si tak nedělní podvečer. Ty vibrace jsme cítili jeden z druhého a věděli jsme, že jsme se stali účastníky proměny, obnovy a také jednoho velkého úkolu. Změny vibrací celé naší planety.

Já jsem odjížděla z Opavy s pocitem klidu a vyrovnání. To, co jsem měla, jsem Vám předala. A dám ještě víc, pokud mi to bude dovoleno. A nezbývá mi, než Vám všem ještě napsat, jak moc Vás mám ráda.


Vaše Kytička

Fotogalerie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 Tak to jsou první duše, které přijaly zasvěcení II. stupně Miguraj

Obrazek

Všimněte si bílého kolečka nad mladým mužem vlevo. Proč právě toto kolečko, je nad člověkem, který měl z celého semináře nejvyšší vibrace a nejsilnější napojení? Kdo na semináři byl, vzpomene si, že jsem se vrátila s tibetskou mísou k tomuto muži a znovu Vám ukázala čistotu těch krásných vibrací, které jsem u něho zaznamenala. On řekl, že je napojený na čistou energii. Prosila jsem anděly, abych našla člověka, který by byl dobrým Mistrem  a předával energii Miguraj.

Milovaní andílci opět s největší pokorou moc děkuji. Energie tohoto člověka, jsem opravdu přehlédnout nemohla. Při objímání jsem cítila silný proud energie a světla. Děkuji,že jsem se s ním mohla setkat. Děkuji, že jste mi opět dali důkaz, že jste s námi.

S láskou Kytička 

Obrazek

druhá fotka malé bílé kolečko je nad Aničkou ve fialovém svetru.

Řekla jsem jí na semináři, že by měla být jeden z prvních Mistrů Miguraj.

Zdá se to neuvěřitelné, ale já mistry nevybírám.

Ještě jedno světélkující kolečko vidím nad Petrem. Je více nahoře, vlevo od jeho hlavy, ale já vím,že patří k němu. I Petrovi jsem říkala o zasvěcení do stupně Mistra.

S láskou Kytička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

seminář Opava

(Radka, 18. 9. 2008 14:09)

Milá Kytičko,
ještě jednou moc děkuji za krásnou gratulaci.Něděle byla úžasná a vůbec nevadilo, že jsme jeli tak daleko, stálo to za to.Už se moc těším na seminář v Praze.
S láskou Radka

Seminář

(Dana, 17. 9. 2008 16:39)

Milá Kytičko.
Děkuji ti za úžasný seminář a prosím o poslání symbolů.
MOc se mi tam líbilo, bylo to úžasné, příjemná atmosféra. O to víc mě mrzelo a mrzí, že já při zasvěcení nic necítila. Zvláště po tom, co líčili ostatní. Energii jsem cítila celý den to ano a pak při zasvěcení nic. Jen trochu brnění v prstech. Taky to jak se všichni objímali a byli nadšení. Takoví šťasní. Bylo to jako by to šlo mimo mě. Energii jsem cítila, když jsem si o ni řekla, to ano a pak doma, když jsem dorazila tak taky. Když jsem usínala tak jsem celá vibrovala. Asi to mám napsat, něco mě přímo vyhnalo z vany, kam jsem si šla lehnout, a teď jak jsem ti začala psát, tak sítím jak mnou prochází energie. Ani jsem o ni nežádala. Mám pocit, že mi ji spouštějí andílci, když po mě něco chtějí.
Dana

Poděkování

(kveterb@seznam.cz, 17. 9. 2008 10:44)

Milá Kytičko, celou svou duší děkuji za krásné zážitky, které nám byly dovoleny na semináři. Tak moc jsem se těšila, že mé emoce přímo na místě nebyly tak výrazné. Ale byly tam, částečně jsem si je vybrala den a noc předem, jako by to už fungovalo dopředu. Když poprosím o napojení a vysílání energie někomu, nebo někam, je to opravdu velmi silný proud energie. Měla bych k Tobě, Kytičko, prosbu. Mohla bys prosím sdělit jména archandělů pro 1. a 2. stupeň, ať je můžeme oslovit? A zda je pro 2. stupeň ještě jiný symbol? To vše samozřejmě, je-li to dovoleno a má to pro nás význam. Chci Ti říct, že Tebe a všechny, kteří jste v neděli byli u TOHO mám nesmírně ráda. S velkou láskou v srdci i duši, ještě jednou upřímně děkuji. Květa

K semináři

(Martina, 17. 9. 2008 10:28)

Milá Kytičko,
i já Ti musím ještě jednou poděkovat za mě ai za mamču. Sdělila mi že jí seminář dal moc a má nad čím přemýšlet i když je teprve na začátku:) Jájsem na tom stejně, dostalo se mi taktéž odpovědí a hodně věcí se mi potvrdilo, také mám výborné tipy na dárky pro své blízké (karty, 4dohody atd:)
A energie MIGURAJ? jedním slovem nádhera, jsem vděčná že jsem mohla být v tento den na Tvém semináři. Dodnes cítím ten nádherný pocit v sobě a věřím, že tento dar mi přinese to co potřebuji.
Budu jen ráda když se budu moci zúčastit dalšího setkání s Tebou a ostatními skvělými lidmi. Ještě jednou mockrát děkuji.
Martina H.

Seminář v Opavě

(Anička od Opavy, 16. 9. 2008 21:37)

Milá Kytičko
děkuji za nádhernou neděli plnou dojmu, nabitou duchovní energii, přátelského posezení z úžastnými dušičkami, které opět za Tebou přijeli z různých míst Česka a Slovenska.
Zasvěcení do energie 2 stupně Miguraj bylo mnohém silnější a účinnější ,než 1. stupeň.
Byla jsem opět nadmíru s Tebou spokojená a viděla jsem , že ostatní lidičky také.
Velice Ti ještě jednou za vše děkuji a těším se na další příjemné shledání , třeba na víkendovém Čerťáku.

S láskou Anička od Opavy.

Seminář

(Margareta, 16. 9. 2008 16:11)

Milá Kytičko,
Byla jsem z Tvého semináře nadšená. Jsi hrozně fajn obdivuhodná po tom všem, co jsi v životě zažila.
Spoustu věcí o duchovnu znám a Ty jsi to opět potvrdila.
Jen bych se Tě chtěla zeptat, proč jsem večer byla úplně hotová. Unavená jako po nějaké náročné tůře.
Margareta

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3259728
Měsíc: 15518
Den: 532