Jdi na obsah Jdi na menu

SEMINÁŘ LEDEN 2009 - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

26. 1. 2009

ObrazekMoje Milé sluníčka

V sobotu 24.1. 2009 jsme se sešli ve Valašském Meziříčí.Setkání bylo krásným naladěním na stejnou frekvenci.Děkuji ještě jednou Simonce za zařízení vhodného prostoru, opravdu jsme měli klid, dostatek místa a bylo nám teplo.Mohli jsme v klidu pracovat a otevřít v sobě krásný proud pozitivní energie.Jediné, co mně opravdu mrzí, že jsme zapomněli udělat fotečky. Museli jsme končit dříve a já jsem si moc přála, abychom probrali opravdu všechno, co jsme si naplánovali Vzpomněla  jsem si na focení, až jsem dokončila zasvěcení do III. Stupně,a to už jste byli na cestě domů. Ale na příštím setkání to určitě napravíme.

Byli jste všichni skvělí, jak jste se dokázali vzájemně sladit a já cítila jen pozitivní energii.

Při zasvěcení do energie Miguraj jsme měli opět možnost přesvědčit se o síle energie, která nám byla poslána. Pokud se uvolní psychický blok, povolí se emoce, které ten blok zadržoval. Proto zasvěcení někdy provází pláč a příval slz. Je to v pořádku. Viděla jsem,že Vás to trošinku překvapilo, a některé i polekalo. Také jsme měli možnost se přesvědčit,že  u zasvěcení dochází ke zjemňování vibrací a jakéhosi odpoutání. To jsem se zase malinko lekla já, když jsme nemohli chvilinku dostat zpátky jednu milou dušičku, která se tak moc odpoutala, že zkrátka byla mimo realitu, přestala s námi komunikovat a museli jsme jí zvednout ze země a dostat zpátky k nám, do do reality.

Věřím, že to pro ni byl zvláštní zážitek a některé z Vás se tvářily trošku vyděšeně. Všichni jsme si oddychli, když na nás promluvila. Při zasvěcování se ozývalo praskání a lupání, jak nám andělé dávali najevo svou přítomnost s nám.Pak už vše probíhalo v klidu, a radosti ze vzájemného předávání láskyplné energie. Do I. stupně byla zasvěcena také i nastávající maminka, která za měsíc přivede na svět svého pátého potomka. Všechno zvládla ona i miminko skvěle.  Pracovali jsme s podvědomím, ukázali jsme si praktickou ukázku, jak se projevuje duchovní přivtělená bytost a jak zjistíme její přítomnost. Když jsme se loučili, věděli jsme, že se zase příště sejdeme .

Po semináři proběhlo ještě zasvěcení do III. stupně Miguraj u dušičky, která si pro zasvěcení přijela až z Košic. Nevím jestli se ještě někdy podaří někomu z Vás, aby byl zasvěcen a zpíval mu k tomu katolický farář a to velmi hezky. Ve vedlejší místnosti totiž probíhalo setkání katolických rodin a tak se k nám ozývaly po celou dobu modlitby, krásný zpěv a prosby k Ježíši a k  Bohu. Byli jsme součástí jakéhosi propojení, které nelze vysvětlit. Bylo to neskutečně krásné. Jakoby se najednou spojily všechny cesty ke Stvořiteli v jednu jedinou, bezpečnou a plnou lásky a požehnání. Naše dušičky byly opět chvíli mimo realitu a měly jsme touhu otevřít ty dveře, které nás dělily od ostatních a připojit se k jejich společenství. Zasvěcená Magdička přiznala, že se jí vůbec nechce domů a já jsem měla stejný pocit. Ale rozloučit jsme se nakonec musely a na památku nám zůstala fotečka, bohužel jediná, kterou jsme na tomto lednovém semináři vyfotili.

Mám Vás všechny nesmírně ráda a těším se na další setkání.

S láskou Kytička

Magdička, která přijala zasvěcení III. stupně i její kamarádka (II. st) měly z certifikátu radost

Obrazek

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

tak to jsem propásla

(Lída, 19. 2. 2009 0:04)

Tak ten Valmez jsem propásla,stránky Kytičky jsem objevila před týdnem. Kdy bude další kolo ?

pozdrav

(Katka, 1. 2. 2009 18:20)

Milá Kytičko,

chtěla jsem Ti poděkovat za seminář ve V.M., byl
krásný a nezapomenutelný.Když jsem přišla domů, bylo mi řečeno : " Nemysli si, že budeš chodit do té sekty." Za pár dnů mi bylo řečeno : " Pokud by to na Tebe mělo takový vliv, tak tam klidně choď."

Milá Kytičko,
za 4 dny jsem absolovala zasvěcení do 2. stupně
Reiki. Paní, která mne zasvěcovala mi řekla, že vidí u mne modrou andělskou energii. Rovněž při zasvěcení bylo prý přítomno mnoho andělů. Řekla mi , že hodně jejích žáků k ní přináší informace o energii Miguraj a o Tobě. Je možné, že vaše cesty se někdy setkají. Určitě by se jednalo o krásné oboustranné obohacení...

Ještě jednou děkuji, s láskou Katka

Seminář Valašské Meziříčí

(Adriana, 31. 1. 2009 14:50)

Milá Kytičko,
i já Ti moc děkuji za příjemně strávený den na semináři ve V-M. Bylo to tentokrát o moc úžasnější než minulý rok v hotelu (naproti). Asi to bylo tím nádherným sluníčkem a těmti obrovskými okny-bylo opravdu moc dobře.
Kladla jsi nám na srdce, abychom Ti napsali, jaké jsme měli reakce na zasvěcení.Moje pocity byly opravdu strhující.Zažila jsem i zasvěcení do 1. stupně reiki, takže jsem byla docela zvědavá, jaký bude rozdíl.A byl tedy obrovský.Obojí bylo krásné, ale úplně jinak.Při zasvěcení do reiki jsem létala po prosluněných lukách, viděla moře - prostě harmonie. Při zasvěcní do Miguraj když jsme seděly v kruhu a Ty jsi začala mluvit (měli jsme cítit proud energie kolem srdeční čakry), tak mně se strašně zrychlil tep a srdce mi tlouklo tak, že jsem se nemohla skoro nadechnout, ALE nebylo mi to nepříjemné!! Když jsi začala vyjmenovávat jména 4 archandělů a Ježíše slyšela jsem vnitřní hlas - NEJSI SAMA - byla to pro mne úžasná zpráva, protože zrovna já mívám problém s tím, když jsem sama (všechno mi jde lépe aspoň ve dvou).Co se týče fyzických pocitů, brnělo mi tělo a cítila jsem, jakoby jsem měla nahoře v hlavě díru a skrz ní šla energie (taková sopka).Potom, když si nás zasvěcovala každou zvlášť a ještě i poté při harmonizaci,jsem měla takový nezastavitelný příval slz, že jsem to rozhodně nečekala.Bylo to celé velice příjemné krásné a očišťující.Po Tvém semináři mám pocit, že i můj vztah s maminkou je o moc lepší nž byl předtím.
Poslední zážitek, který určitě se zasvěením souvisí, jsem měla asi ve středu večer.Po prvním rychlém usnutí jsem procitla a zase jsem začala mít tn pocit, ž mi začíná brnět tělo, jako když chce vzlétnout letadlo.Na malý okamžik jsem měla pocit, že jsem malinko v vzduchu a nelžím na posteli. Vše opět provázel pocit, že mám "v hlavě díru", že mi jí "něco" prochází. Je to opravdu celé velice zvláštní. I teď, když Ti píšu tyto řádky, tak mi srdce doslova mlátí a chvějí se mi ruce.
Vím bezpečně, že na příští seminář zase pojedu.
Děkuji
Adriana

Seminár Valašské Meziříčí

(Anka, 30. 1. 2009 16:54)

Milá Kytička,aj ja Ti ďakujem za sobotňajší seminár a tak isto ako Magdalénka aj ja prežívam vnútorný mier a pokoj,čo som doteraz nepociťovala.Najviac zo všetkého ma oslovilo to nádherné Ticho,ktoré si svojou energiou vykúzlila pri nácviku čistenia našej mysle.Ďakujem že sa môžem inšpirovať Tvojim príkladom.

Seminár vo Valašskom Meziřičí.

(Magdaléna, 29. 1. 2009 9:49)

Milá Kytička,chcem sa poďakovať za príjemný a krásny deň Tebe a každej dušičke, ktorá sa zčastnila na seminári. Ďakujem Ti tiež za zasvätenie do III. stupňa Miguraj, za tú obrovskú lásku, ktorá z Teba vyžarovala. Po zasvätení som sa dlho cítila akoby "v bezváhom stave". Som vnútorne ľahšia, akoby zo mňa spadol balván, ktorý ma doposiaľ ťažil. Cítim vnútorný kľud a harmóniu, každénné "problémy", ktoré život prináša vnímam inakšie, prechádzajú mojím životom, ale nenechávajú vo mne pocity strachu či beznádeje .., snažím sa na udalosti hľadieť srdcom a riešiť ich s Láskou a Vierou. Každého objímam a posielam plnú náruč Lásky. Magdaléna.

Seminář ve Valašském Meziříčí

(Martina, 28. 1. 2009 22:40)

Milá Kytičko, chtela bych poděkovat Tobě za sobotní seminář i všem,kteří nám umožnili toto setkání. Byla jsem na Tvém semináři poprvé a ráda vzpomínám na den, kdy jsem se mohla setkat s lidmi podobných vibrací.Chci rovněž poděkovat všem,kteří mě měli možnost svým způsobem ovlivnit(protože nic není náhodou), popřát všem zůčastněným mnoho síly a úspěchů na své cestě.Nastavající mamince a jejímu miminku mnoho zdraví a lásky.
Martina

Seminář ve Valašském Meziřičí

(Andrea, 28. 1. 2009 20:37)

Ahoj Kytičko, tímto Ti chci poděkovat za moc hezký seminář, za krásná slova a také za zasvěcení do energie Miguraj.Musím přiznat,že jsem nečekala až tak silnou reakci na zasvěcení do prvního stupně,ale bylo to opravdu nádherné.Tak zvláštní pocit jsem snad ještě nezažila.Byla jsem celý večer v takové zvláštní náladě,cítila jsem se hodně unavená, ale zároveň plná energie.Po příjezdu domů jsem si udělala malou meditaci a poté vytáhla andělské karty:Poslové světla.Vytáhla jsem si Rosettu-máte dar pracovat s mladými lidmi a k vašemu božskému poslání patří pomoc,vyučování nebo výchiva dětí.Akaša - jste duchovní učitel.Máte schopnost radit druhým a pomáhat jim uvědomovat si své duchovní dary a božské životní poslání.Patientia-nyní je čas učit se, studovat a sbírat informace.Učit se s chutí,protože v budoucnu své pozníní můžete využít v konkrétních činech.
Byla jsem moc překvapená a zajímal by mě tvůj názor.Ještě jednou moc děkuji za krásné chvíle strávené ve Valašském Meziřičí a doufám, že se spolu opět setkáme na některých z tvých seminářů.Moc si vážím práce kterou děláš,protože vnášíš lidem do života světlo,radost a lásku.Jen pro informaci-jsem ta kterou jste museli zvednout,aby se vrátila zpět)Moc děkuji.Přeji krásný večer.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 18
Celkem: 3246752
Měsíc: 17122
Den: 885