Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE MÁJOVÉ SETKÁNÍ V PRAZE A VE ZLÍNĚ

1. 6. 2009

ObrazekSeminář v Praze proběhl opět v tělocvičně na Spořilově. Bylo velmi příjemné, že nás nikdo nerušil a protože na zasvěcení do energie Miguraj bylo přihlášeno hodně lidiček, mohli jsme se rozdělit na dvě skupinky a přestávku k obědu využít právě na zasvěcování. Byl krásný přímo letní den, a tak sluníčko v nás probouzelo ještě zářivější a krásnější náladu. Přijelo hodně dušiček, které se pravidelně našich setkání účastní a tak jsem měla obrovskou radost, z Vašich posunů a úspěchů, které jste mi sdělovali.

Obrazek

Naše setkání bylo jako obvykle v přítomnosti archandělů a jiných vyšších duchovních bytostí, a někteří z Vás si všimli probleskujících světýlek a postav, které nás obklopovaly.

Obrazek

Děkuji všem za krásnou laskavou atmosféru a vibrace, které jste vytvořili.

Obrazek

Těším se na nová setkání v Čechách, tentokrát v červnu,v Příbrami. Darovali jsme si objetí a proud lásky přes srdeční čakru.

Obrazek

 

Obrazek

ObrazekSeminář ve Zlíně byl ve znamení nových tváří. Hodně lidiček, které na seminář přijely, bylo nových a na duchovním semináři byli poprvé. Proto jsme si povídali chvilinku o podstatě duchovního světa a seznamovali jsme se s informacemi, které byly pro nové dušičky potřebné.

Velkou ,ale opravdu velkou radost, mi udělala Lenička, která se dostala z docela těžkých stavů své dušičky a byla vyrovnaná a usměvavá hezká žena. Její slova, že mi děkuje za to, že jsem jejím dětem vrátila maminku, mi ještě dlouho zněly v uších, a já jsem andílkům moc děkovala za pomoc.

Obrazek

Na seminář ve Zlíně přijeli opravdu skvělí lidé, dokonce jsme po vzájemné domluvě všichni dovolili přítomnost malého krásného chlapečka, který se stal součástí našeho semináře. Jeho maminka přišla oblečená do sárí ( indický oděv z jediného pruhu látky). A já jsem jí musela hned na začátku obejmout, protože z ní vyzařoval úžasný klid a láska.

Obrazek

Rodiče chlapečka jsou přesně ty duše, které ukazují ostatním, že není nutné respektovat to, co si o nás myslí druzí, ale je moc důležitý náš vnitřní pocit, že děláme vše co nejlépe a v souladu s vlastním vědomím. A to vždy vede k harmonii a jednotě duše a fyzického těla.

Toto je malý Manu

Obrazek

Chlapeček se jmenoval Manu a vůbec se nikoho nebál, nechal se chovat a byl milý a musím napsat i moudrý, i když zatím to je miminko, jeho duše je velmi zkušená. I když občas měl hlasitější projevy, zvykli jsme si na dětské štěbetání a smích a nakonec to bylo příjemné. Jak jsem na semináři zdůraznila, vnímala jsem to jako jakousi zkoušku tolerance a laskavosti v nás. A protože se nabídlo hned několik účastnic semináře k hlídání chlapečka, tak si myslím, že jsme to všichni zvládli opravdu skvěle. Takže Ti Manu moc děkujeme.

Po ukončení semináře jsme ještě venku v přírodě zasvěcovali do III. stupně a mně se jako obvykle nechtělo od Vás domů. Ale předběžně jsme se domluvili na srpnový dvoudenní seminář.

Zasvěcení do druhého stupně Energie Miguraj. Vzývání a prosby k  Archandělům

Obrazek

 

Ještě jednou moc objímám všechny, kteří přijeli do Prahy, i do Zlína a posílám přání sluníčkových dnů, naplněných láskou a harmonií.

Vaše Kytička

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Moc děkuji

(Channah, 4. 6. 2009 0:11)

Naše milá Kytičko,já moc děkuji za seminář v Praze,který byl opět úžasný.To co cítím po zasvěcení do III.stupně se nedá slovy ani vyjádřít,jsem moc šťastná,že jsem se vydala na tuhle cestu a děkuji za to,že jsem měla možnost Tě potkat. Díky,že jsi!Posílám plnou náruč lásky.Těším se na Tebe do Příbramy.

Děkuji

(Pavla, 2. 6. 2009 13:56)

Děkuji ti, Kytičko, za čas a za lásku dávanou na Zlínském semináři. Hodně mi pomohl. Malý Manu je krásné, chytré a veselé miminko,které dalo celému semináři správný směr. Přeji tobě i všem krásné dny plné štěstí a lásky. Pavla

Manu

(Jana Velena, 2. 6. 2009 10:59)

Děkuji všem ze Zlínského semináře i úžasné Kytičce. Moc jsem chtěla tento seminář absolvovat a prosila jsem anděly, ať mi pomohou opatrovat miminko, které mělo jet s námi. Projevili jste se všichni jako úžasně tolerantní a i přes mou počáteční nejistotu, zda přeci jen nebude mimi někomu vadit se Z VÁS stali Ti úžasní andělé, kteří měli na opatrování Manu a hladkém průběhu semináře pro mě i manžela velký význam. Ještě jednou všem andílkům děkuji :)))Mám vás moooooc ráda, kytičko děkujeme. Jana a Leo a Manu

poděkování

(Marie, 1. 6. 2009 15:43)

milá kytičko, nevěděla jsem kam ti poslat poděkování, tak jsem ho poslala pod seminář ve Zlíně, ještě jednou ti moc a moc děkuji za tvá slova, která mě posunula zase o kus dál. Děkuji tobě i andělům , že jsem mohla být zasvěcena do 1. stupně Miguraj , a odnesla jsem si mír v duši, a vím, že mou cestu domů provázeli andělé, které jsem cítila děkuji moc Marie - chania

Pozdrav

(Lenka, 1. 6. 2009 15:27)

Chtěla bych ještě jednou poděkovat kytičcce za seminář ve Zlíně.Moc děkuji holkám z Ostravy ,že jste mě zavezly domů!! Bylo to super ,už se těším na další.Moc všechny zdravím i mrňouska Lenka.

pro Zipíčka

(KYTIČKA, 1. 6. 2009 14:09)

Zipíčku mrkni na fotku č. 5. od shora, kde mám na sobě také malé světýlko a na obrázku na stěně je také. Přišla za mnou jedna z přítomných žen a řekla, že po celou dobu vidí namodralé světýlka okolo nás. Někde se vyfotily a jinde zůstaly ukryty našim pohledům.
Jejich energie ale byla moc krásná.
S láskou Kytička

Kyti

(Zipíček, 1. 6. 2009 13:51)

Kyticko, na posledni fotce se ti leskne neco u boku, je to odraz nebo neco jineho?

Dominika

(Seminář Zlín, 1. 6. 2009 13:36)

Ahoj Kytičko,
nevydržela jsem a píši. Dnešek jsem si užila, srovnávám to se seminářem v Hradčanech u Přerova, kdy jsem pochybovala i u zasvěcení a dnešek, no prostě mi bylo příjemně. I Manu byl parádní, dlouho jsem neslyšela dětský smích a dnes jsem se ráda zaposlouchávala.
Byla jsem moc ráda, že jsem tě viděla. Musím ti říct - slušelo ti to!
Při zasvěcování jsem konečně cítila :) Vybroval můj vnitřek.. Tyjo:)
Ještě je něco co ti chci sdělit. Ten den, kdy se na tvých stránkách objevila informace, že tvá Duše se probudila.. Ten den nevím, jestli ve spojitosti s tvým příběhem nebo s událostmi, které jsme zažila ten den já, cítila jsem se nádherně. Nebyla to přímo jenom radost ale "že vím", že jsem cítila že žiju. Těžko to popsat..
Tolik mám radosti, že tady mohu žít a milovat. Mám to tady na světě ráda. Mám moc ráda Lásku, ať to zní jakkoli. Možnost milovat je jedna z nejkrásnějších.
Tímto tě chci pozdravit a poděkovat. Děkuji Kytičko. Děkuji všem, se kterými mohu sdílet.
Domča

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 17
Celkem: 3257758
Měsíc: 16193
Den: 601