Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE PODZIMNÍ SETKÁNÍ VE VIZOVICÍCH

18. 11. 2009

SETKÁNÍ – VIZOVICE- ZLÍNSKO
 
Setkali jsme se v neděli 15. listopadu 2009 ve Vizovicích.
Celý prostor Valašského šenku byl nádherný, ve valašském stylu a v krbu krásně praskal oheň.
Kapacita salónku jakoby byla přesně pro nás, nezbylo ani jedno místečko. Moc jsem se na všechny těšila a silně jsem cítila naše vzájemné propojení, ihned od samého začátku semináře. Po celou dobu jsme jasně cítili přítomnost vyšších duchovních bytostí. Cítili jste hlazení, jemný vánek, tlak na korunní čakru, zkrátka všechny možné projevy, které jsou známkou vnímání duchovního světa.
Přítomnost archandělů a andělů vždy provází léčení a odblokování toho, co ve vaší duši zatím nedošlo vyléčení.Mám z toho pokaždé velkou radost, přestože takové léčení provází záplava slz a někdy i bolesti. Pak ale přijde úleva a radost, protože to je právě to posunutí, které potřebujeme.
Vědomí, že nejsme nikdy sami a že jsme obklopeni milujícími bytostmi, to je natolik krásný a naplňující pocit, že stěží někdo odolá slzám.
Těžko lze popsat všechny pocity, které jsme společně prožívali při zasvěcení.
Všichni jste byli úžasní a pro některé z Vás jsem měla důležité poselství.
Těším se na příští setkání. Mám Vás všechny moc ráda.
Kytička

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Milá Kytičko,

chci Ti opravdu moc poděkovat za příjemně strávenou neděli na semináři ve Vizovicích. Byl to pro mě opravdový zážitek a posílilo to moji víru. Vytáhla jsem si kartu Krále, nevím, jestli si vzpomínáš a nějak jsem se u toho rozbrečela, asi mě do dojalo, když jsi mi řekla, že při mě stojí hodně duchovních bytostí. Stále musím taky myslet na Tvoje slova při předávání energie Miguraj. Z minulosti jsi mi neřekla nic a jen jsi řekla, že máš ze mě radost a že ke mě budou přicházet lidi pro radu. Taky jsem zvědavá, jakým směrem se bude všechno ubírat, protože zatím tápu jak v osobním tak i v profesním životě. Snad se všechno urovná a já budu vědět, co dál.
Určitě se ještě zúčastním Tvého kurzu, protože to bylo opravdu skvělé.
Ještě jednou Ti ze srdce děkuji a přeji Ti ať se Ti daří.

Majka

 

Milá Kytičko,

chtěla bych ti z celého srdce poděkovat za včerejší setkání ve Vizovicích.Jsi přesně taková,jakou jsem si tě představovala,s obrovským srdíčkem plným lásky a pochopení a také lidskostí.Když jsem řekla,že se cítím jako doma,bylo to opravdu tak,domů jako že blíže k bohu.Tak si představuju,že by měly v budoucnu vypadat výuky ve škole,moc ráda bych tam chodila a pokud bys v ní učila,tak ještě radši.Nikdy jsem vlastně na žádném semináři ani přednášce nebyla,tak ve mně byla jakási divná nervozita,ale to bylo asi tím,že jsem mívala strach z lidí,který pořád zpracovávám.Dostávám přesně to,co potřebuju.Znovu jsem si uvědomila,jak je důležité v tomto období transformace se scházet s těmi,kteří šíří kolem sebe lásku a světlo.Potkala jsem tam další dušičky,které mi připadly najednou tak známé.To už jsem věděla dopředu,že se mám s někým sejít a věřím,že jsme se neviděly naposled.
Moc si také vážím kamínku,který jsi mi darovala,našel hned své místečko,a to u obrázku svaté Panny Marie,díky.
Stále cítím ty silné energie,které tam byly a je mi krásně,ráno jsem si zacvičila a roztočila čakry,pak jsem na tebe musela myslet,jak jsi úžasná,dokonce se mi o tobě i zdálo.Sice nevím,o co se jednalo,ale cítila jsem tvé energie.Moc jsi mi pomohla uvolnit blok,vím to a opět děkuji.
Přeji ti krásné dny protkávané láskou,objímám tě,

Petra.

Zdravím tě, Kytičko
   Včerejší seminář byl úžasný. Stále mi v uších zní Tvé písně a pozitivní vibrace. Když jsem jel domů, pociťoval jsem tlaky na čtvrté čakře. Čím blíže jsem byl domovu, tím byly tlaky silnější. Doma jsem byl očištěn, zjistil jsem, že bloky byly způsobené špatným pochopením mé sestry. Objal jsem ji a rozbrečel jsem se, tlaky ustaly a já jsem cítil naprosté uvolnění. Včera jsem se zmiňoval o jediném filmu na světě, kde lidé žili v souladu s přírodou a byli plní lásky a pochopení. Tady je odkaz na youtube, sice není film v češtině, ale je s anglickými titulky:
http://www.youtube.com/watch?v=C5CmMm_SRpM

   Měj se hezky a nechť Tě provází láska a mír! David

 

Milá Kytičko,

moc by jsem chtěla poděkovat za nedělní setkání ve Vizovicích a taky za Tvoji pomoc. Pomohla jsi mi odblokovat čakry a odvéct ode mě dušičku. I když moje pocity byly smíšené, trápilo mě zda mě ta dušička nebude mít za zlé, že jsem ji od sebe odehnala, ale i pocit úlevy. Tak při malování mandalek se všechno uvolnilo pocit ztráty,ale i zvláštní pocit štěstí a lásky a vybavil se mi šťastný obraz tváře mého manžela v oslkepující záři, takový pocit objímající lásky. Děkuji moc Tobě i andělům a modlím se, aby byl ve světle šťastný.

Jana

Obrazek

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3260011
Měsíc: 15540
Den: 577