Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE CESTA ZA MATKOU MEEROU NA DARŠAN - DUCHOVNÍ ZÁJEZD

19. 3. 2013

zena-ve-zlate-barve.jpgZdravím a přeji dnes sluníčkový den. Dnešní zima si svou vládu pěkně užívá a prozatím odmítá pustit jaro ke kormidlu. To nám v uplynulém víkendu, ale vůbec nepokazilo náladu a navzdory nepřízni počasí, jsme si užili krásný výlet za Daršanem – naší milované Matky Meery. Autobus byl zaplněný do posledního místečka. Bylo nás 49, duchovně naladěných cestujících. Čekala nás sice dlouhá cesta, ale přišli jsme všichni, včetně řidičů autobusu ve výborné náladě, vybaveni pořádnou dávkou trpělivosti a teplého oblečení.

Všichni jsme si uvědomili, že nemůžeme změnit počasí, ale můžeme mít stejně dobrou náladu, jako kdyby svítilo sluníčko, protože veškerá síla vychází zevnitř, otevřeli jsme tedy svá srdce lásce a Božské energii. Cesta nám uběhla lehce při vzájemném povídání a sledování zajímavých filmů s duchovní tématikou. Měli jsme s sebou i kytaru a při hudbě jsme se jemně ladili do vyšších energetických struktur. Když jsme přijeli na místo, do Schaumburgu, cítili jsme klid a pokoj krajiny, která dýchala přítomností Božských energií.  Poutníci vždy chodili pěšky, tak jsme se taky vydali na výšlap. Počasí nám nakonec milosrdně dovolilo jít na krásnou procházku po okolí a užívat si klidu, přírody a tak nám čas rychle uběhl.

 

Těsně před Daršanem jsme shlédli film, který nás krásně naladil na vyšší vibrace, pak jsme se chystali na setkání s Matičkou. Při vstupu do budovy, na nás dýchla nádherná neopakovatelná vůně, která Matičku provází, vůně santalového dřeva a jiných cizokrajných vůní květů i exotických dřevin. Když jsme se posadili do křesel a čekali na její příchod, dušičky nám vibrovaly krásným těšením. Matička vstoupila do sálu a my  jsme otevřeli svá srdce.  Při tiché meditaci, jsme naslouchali hlasu své duše. Když přišel náš čas, pokorně jsme poklekli, s důvěrou a oddaností, plní lásky, jsme šli vstříc Božímu světlu.

 

Matička každému z nás položila své ruce na skloněnou hlavu a jemným pohybem rozplétala karmické uzlíky. Pak následoval pohled do jejich krásných očí, tak hlubokých ,  plných lásky, světla a nekonečné moudrosti……

Když jsme odjížděli z této požehnané krajiny, vím, že v celé řadě Vašich srdcí byla radost, láska a pocit krásné pohody. Naše cesta byla šťastná a protkaná požehnáním. Byli jsme celé dva dny, krásná, duchovní rodina.

Chtěla bych Vám všem, velmi poděkovat.

 

Děkuji za Vaši důvěru ke mně – ujeli jsme společně 1800km a Vy jste mi věřili, že vše zařídím. Děkuji za to, že jste se vydali na cestu se mnou,  v Praze jste nastupovali ve tři ráno, prokřehlí, rozespalí, ale přesto jste mě s úsměvem objali. Děkuji, za Vaše krásné a čisté duše. Děkuji za laskavost s jakou jste přistupovali jeden k druhému během celé této cesty. Děkuji Vám, že jste byli shovívaví a pokojní duchem. Děkuji za skvělou atmosféru, kterou jste společně vytvořili.

 

Děkuji, že jste mi při loučení děkovali a ujistili mě tím, že bylo vše v pořádku. Někteří z Vás , kteří jste absolvovali  naši březnovou cestu, jste se přihlásili také na dubnový zájezd za Matičkou, děkuji,děkuji, je to pro mne ujištění, že žádná cesta není dlouhá, pokud nás posune blíž k Bohu. Děkuji své asistentce Moničce, že vše bezchybně organizačně zvládla . Všichni měli své místo v autobuse, všichni dostali pokyny k nástupním místům ve správném čase, nikdo se neztratil, všichni se ve zdraví vrátili domů.

 

Moji milovaní, slíbila jsem další společné, duchovní zájezdy  na zajímavá energeticky silná místa naší země. Příště plánujeme : Medžugorje -Bosna, Francie -  silová místa - keltské kultury, Matka Meera – Německo – dva Daršany – i s noclehem/podzimní termín/, Turzovka – Mariánské energie a další.

INFORMACE K  DUBNOVÉMU ZÁJEZDU NAJDETE:  ZDE KLIKNI

 

Když jsem pohlédla do očí Matičce – našla jsem tam prosbu, kterou slýchávám od andělů, a to je i má velká prosba a mé velké přání.  Zde jedna moje skromá báseň- nebo spíše můj osobní prožitek - MÉ SETKÁNÍ S ANDĚLEM .…….

 

objimajici-se-andele.gifVčera pár vteřin před probuzením, v tom čase mezi spánkem a bdělostí,

Odkryl se náhle ten tajemný závěs, mezi světem a věčností.

Kolem mne prošlo pár temných stínů, zář světla na pár chvil zmizela,

Svíral mne  podivný, silný tlak v hrudi, než jsem procitla docela.

 

S každým nádechem byla má duše více,  v jakémsi duchovním spojení,

s krásně jemným a zářívým světlem, plným lásky a souznění.

Jen rotující proud jasného světla, přímo vedle mé postele,

Jak tichá radost, jak bezpečná cesta, je každé setkání s andělem.

 

anděl-hraje-na-violu.gifŽádný zvuk, ani doteky křídel, jen světlo, co proniká do nitra,

Kdyby v tu chvíli řekl pojď se mnou, já sotva bych pozvání odmítla.

On tiše vysílal ke mně proud lásky, já se v jeho vibracích zachvěla,

má duše se zvedla a já měla pocit, že každá má pochybnost, zmizela.

 

Vím, že mi nejspíš musí něco sdělit, anděl je naše spojení s nebesy,

mé tělo se tou silnou vibrací chvělo, jak s mořským příbojem útesy.

Rozuměla jsem jeho slovům,  řekl mi, jaké jsou další mé úkoly,

pohladil mou duši a slíbil, že všechno mé  zklamání, přebolí.

 

Pak jeho světlo pomalu sláblo, ustalo chvění a srdce se zklidnilo,

Měla jsem pocit, že je to už dávno, co nás noční setkání sblížilo.

Jen pár záblesků a můj pocit viny, že ještě nejsem osvicenou bytostí,

Jen krásná slova anděla, v duši zbyly,

KÉŽ ŠŤASTNY JSOU VŠECHNY  BYTOSTI.

KÉŽ ŠŤASTNY JSOU VŠECHNY BYTOSTI…….

 

srdíčka-s-fotkama.gif

FOTEČKY ZE ZÁJEZDU

meera-autobus-br13.jpg

meera---darsan-br13.jpg

meera-budova-br13.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

SUBHAM ASTU SARVADŽAGATAM

(Marianna, 20. 3. 2013 17:45)

Posielam vrúcne objatie zo slovenska!Ďakujem za nádherný pocit na duši,akoby zrazu zapadla posledná skladačka v mojom srdci,ktorá tam chýbala a ja som dovtedy nebola celá...Teraz už chápem,prečo nám bol a je blízky, síce už zosnulý Eduard Tomáš-najznámejší mystik a učiteľ Jógy v Čechách.Určite bol v spojení s Matkou Meerou.Nájsť slová na Matku Meeru sa nedajú:snáď obrovská pokora,sálajúca láska aj bez slov,neskutočné teplo šíriace po celom tele a záblesky svetla počas celej cesty-to som cítila...Som šťastná,že som tam mohla byť.Kto ma trošku pozná vie,že dám vždy na svoje prvé pocity-intuíciu a nesklamala ma ani v tom,že som zrazu držala v ruke jej knihu,ktorú som hneď cítila,že mám kúpiť.Drahí priatelia, tá kniha je Božská a neviem od nej odtrhnúť zrak a skúšala som sa v noci spojiť s Matkou Meerou,tak ako sa v knihe píše,že ona nás cíti...Prosila som ju pred spaním o odpoveď a mala som presne taký sen!A ráno po precitnutí som sa celá vnútorne točila na posteli-bolo to nádherné presne také, ako pri jej Daršane.Cez deň som si dala chvíľu pauzu pri čítaní,zavrela som oči a opakovala jej meno a prichádzali mi farby energií zrazu som sa stratila a precitla som,až keď náš syn otvoril dvere-opäť to bol taký rýchly návrat späť, až sa mi srdce rozbúchalo a zatočilo mnou.Teším sa na večer,keď si opäť za ňou zacestujem.Skúste to,ono to funguje!Posielam vám úryvok z jej knihy:"Oni vedia,čo by mali robiť.Oni vedia,čo by nemali robiť,ale stále to robia.Duchovná nevedomosť je najväčšou zo všetkých prekážok a prekonať ju je najťažšie".Buďme pokorní a pomáhajme si navzájom,šírme posolstvo lásky tejto krehkej ženy do celého sveta a ešte ďalej...
Ďakujem Kytičke za túto cestu,ktorá iste nie je posledná v mojom živote,už teraz rozmýšľam o ďalšej.Posielam lúč objatia Vám všetkým,ktorí hľadáte verte,že raz nájdete!Nebuďte smutní,ak vás trápia nejaké problémy-každý má nejaké.Predstavte si,že aj Matka Meera mala vážne zdravotné problémy a musela podstúpiť náročnú operáciu,necíťte sa preto horší,alebo slabší.Všetci ste krásne bytosti svetla,hoci máte pred sebou nejakú neľahkú životnú skúšku.Raz ku mne prišlo toto nádherné Anjelske požehnanie:"Ak budete mať niekedy pocit,že vaše ruky sú prikrátke na to,aby ste sa mohli dotknúť NEBA,nebojte sa,lebo vždy tu bude ANJEL,ktorý k vám natiahne ruku,aby ste sa stretli na polceste".Ďakujem Majuške za krásne vyznanie,myslím si,že celý náš autobus žiaril svetielkom menom Láska a boli sme tam tí,čo sme spolu mali byť.S láskou Vaša Marianna

Kéž jsou všechny bytosti šťastny

(Jitka, 20. 3. 2013 9:59)

Milá Kytičko,
přeji Ti krásný sluníčkový první jarní den.Souzním s přáním andělů a Tvým přáním.Také proto Ti chci také poděkovat,že jsem se s Vámi mohla vydat na tuto cestu za Matičkou.Děkuji Tobě,Tvojí asistentce Moničce a celé mé duchovní rodině v autobuse.
Po přečtení Tvého článečku mě přišla myšlenka-"žádná cesta k Bohu není dlouhá".A to jsem myslím patřila mezi nejstarší účastnice této cesty.
Ještě jednou děkuji.

Pozdrav

(Radka, 20. 3. 2013 9:56)

Milá Kytičko,
moc Tě zdravím a děkuji za
jedinečnou možnost setkat se s matkou Meerou.
Byl to pro mě velký zážitek a příval nové neznámé energie.
Radka

Poděkování

(Majošek, 20. 3. 2013 9:53)

Ahoj moje zlatíčka,
jsem moc ráda, že jste mi daly možnost jet za Matičkou Meerou.
Byl to pro mně velky zážitek, který naplnil mou duši a tělo
něčím nevídaným a nepopsatelným.
Jsem ráda, že jsem měla možnost se potkat s
Mariánkou a Ondřejem, s kterých vyzařuje světlo,
Mariánka je ůžasné stvoření, její pohled říká vše.
Mrzí mně, že jsem se nestihla rozloučit a proto posílám mnoho
pozdravů

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3255549
Měsíc: 16636
Den: 537