Jdi na obsah Jdi na menu

NÁŠ VÍKEND NA HORÁCH V DEŠTNÉ BYL SLADĚNÝ A LÁSKYPLNÝ…..

27. 7. 2010

 

linkams2-.-andílci.gif

MOJE MILÁ SLUNÍČKA

víla-nádherná.jpgDne 23.-25. července jsme si naplánovali víkendovou akci v Deštné – v Orlických horách, a já jsem se už dlouho na tento víkend těšila....
Hory, klid, čerstvý horský vzduch, fajn lidičky, to byla krásná představa víkendu, a bylo nám celkem jedno, že předpověď počasí, nebyla příliš příznivá.
 
A tak jsme si už v pátek v podvečer užívali našeho setkání v krásném horském penziónku a byli jsme mile překvapeni vlídným přijetím paní majitelky.
Měli jsme k dispozici krásně zařízené pokoje, krásnou společenskou místnost, terasu, kde jsme mohli cvičit, a všude kolem nás byl klid, boží krása přírody a jakýsi zvláštní pocit pohody a harmonie.
 
Energetické sladění přítomných lidiček proběhlo velmi rychle a tak už za pár hodin vypadalo naše setkání, jako setkání přátel, kteří se na sebe už dlouho těšili.
Vybírali jsme duchovní témata tak, jak nás zajímaly, povídali jsme si o všem, co nám na naší duchovní cestě připadalo důležité. Přišla odpověď na mnohé otázky,které nás tížily.
 
V sobotu večer se uskutečnilo zasvěcení – a my jsme toužili splynout s andělskou energií v krásném místě ROKOLE – kde je poutní mariánské místo. Proto jsme večer usedli do aut a odjeli do tohoto krásného posvátného místa. To, co jsme prožili v kapličce, bylo nezapomenutelné a já děkuji, děkuji, děkuji, za to, že jsem mohla být u toho.
 
V neděli jsme se učili automatickou kresbu, kde mne překvapily Vaše výsledky a rychlost, s jakou jste se učili napojit na energie člověka, kterého jste ani neznali, přesto jste dokázali zjistit detaily jeho života, pocitů a vazeb. I za tento okamžik děkuji. Celkovou harmonizaci čaker,a ukládání nových programů do podvědomí,  kterou jsem Vám  ukázala,jak jsem slíbila, zpracuji na DVD, aby jste měli tuto pomůcku k dispozici.
 
Víkend v Deštné bych hodnotila jako láskyplný a velmi sladěný. V mém srdci zůstaly krásné vzpomínky a velká láska ke všem, kdo byli s námi.
Ještě jednou děkuji Mudr. Ivanu M. a jeho skvělé Leničce za zařízení tohoto místa a za jejich krásnou energii, moudrost a lásku, kterou během celého víkendu projevovali.
 
S PANÍ MAJITELKOU PENZIONU JSME SE DOHODLI NA DALŠÍ SPOLUPRÁCI. A TAK MÉ ROZHODNUTÍ POŘÁDAT NA TOMTO MÍSTĚ DALŠÍ AKCE BYLO SPONTÁNNÍ, RADOSTNÉ  A JÁ UŽ TEĎ SE NA NÁVRAT DO DEŠTNÉ / NEJSPÍŠ V ŘÍJNU/ MOC TĚŠÍM.   
 
Ještě jednou všechny, kteří byli na víkendu v Deštné objímám a posílám krásný andělský pozdrav.
 

  S láskou Kytička

p7259206.jpg

p7259208.jpg

p7259200.jpg

Milá Kytičko,
vzpomínám a je mi krásně na duši,to zasvěcení mě posunulo o mnoho dál,cítím vibrace v těle,zabrnění od hlavy až po ramena,je to zvláštní pocit,dříve to nebylo.Také mi píší a volají klientky,jak se jim po mé kosmetice krásně spalo bez neurolu a jak jsou odpočaté a mají pozitivní myšlení.A to jen a jen díky Tobě a Tvému životnímu poslání-pomoc pro druhé,Bůh Ti žehnej a tomu,co nám všem dáváš byla bych velmi ráda,kdybych se od Tebe mohla naučit to ,co se už snažím provádět a to je čištění čaker,oslovilo mne to a cítím,že bych v tom měla pokračovat,zatím se snažím čistit jen srdeční čakru a třetí oko,to jsem ale intuitivně prováděla už dříve,aniž bych to u Tebe viděla,nějak mi to přišlo na mysl. Věř,že Tě Stvořitel MILUJE.Objímám Tě s láskou K Tobě a ke všem

Táňa

linka-GH.gif

 Milá Táňo a ostatní

To, co jsem Vám slíbila, že udělám pracovní DVD s návodem a praktickou ukázkou harmonizace čaker a působením energií Miguraj na jemnohmotné tělo a s pomocí tibetských harmonizačních nástrojů a polodrahokamů, to určitě splním. DVD bude k dispozici na podzimních seminářích.

Mám Vás ráda

  Kytička

 

linka-GH.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3247333
Měsíc: 17253
Den: 734