Jdi na obsah Jdi na menu

NÁŠ SEMINÁŘ S KAPIČKOU KRVE

18. 1. 2011

NÁŠ SEMINÁŘ S KAPIČKOU KRVE

krev2.jpgVe dnech 15.1. a 16.1. se v salonu růžová orchidej konal velmi zajímavý seminář s kapkou krve. Protože o tento seminář byl velký zájem ještě než jsem dala termín na stránky, museli jsme proto účastníky semináře rozdělit do dvou skupin, a tak tento jednodenní seminář probíhal ve dvou dnech.
 
Přijeli jste většinou hladoví, protože tuky v krvi /které se tam po jídle vyskytují/ by mohly zkreslit informace, které k Vám nejen z úst Janičky – Kapičky / jak jsem jí začala říkat, ale také z jejího srdce/, přicházely.
 
Janička a její zkoumavý pohled. Z kapičky krve pozná změny, které mohou vést k vážným chorobám.

kap1.jpg

Témata semináře, které se úzce dotýkaly zdraví,našeho fyzického i duchovního těla a také karmy,jsme probírali v jakési volné diskuzi, protože toto bylo setkání, kde byla opravdu stěžejním tématem krev a to, co v ní vidíme a nebo také nevidíme, co tam schází.

PŘÍPRAVA NA ODBĚR

kap2.jpg

Řada z Vás si uvědomila, že hodně věcí ví, ale stejně je nedělá. Mohli jste na stavu vlastní krve vidět, jak svému tělu ubližujete, třeba tím, že pijete málo vody. Kolikrát jsme si na semináři říkali, že pití je jedním z nejdůležitějších věcí a že také andělé na to často upozorňují, že nám schází voda. A tak díky tomuto vyšetření jste pochopili, které orgány je třeba posilovat a které už dokonce vysílají SOS.

A UŽ MŮŽETE SLEDOVAT, JAK VAŠE KREV PRACUJE

 

kap5.jpg

A tak někteří opravdu byli hodně překvapeni, jak hustá je jejich krev a co všechno lze vyčíst z jedné kapky. Dostali jste cenné rady a já ve Vašich očích četla touhu začít se o sebe konečně víc starat, všímat si více signálů, které nám naše tělo dává. Zdravá krev je základ, je nositelkou života v našem těle. Dostali jste i doporučení na přípravky, které mohou pomoci a jsou osvědčenými pomocníky – jako například –

chlorophyll-2.jpgChlorofyl, který je i mým oblíbeným nápojem.

Co jste si odnesli domů, jak v srdci, nebo ve své paměti, tak v předsevzetí, že se budete snažit svému tělu pomáhat, to už záleželo na Vás. A protože mi píšete a ptáte se, kdy opět bude zase seminář s kapičkou krve, opravdu to zatím nevím, ale doufám,že se nám to podaří v měsíci dubnu.

Také jsme domluveni, že dostanete termínek, kdy si můžete přijet zkontrolovat, jak se Vám daří náprava, takže termínek možných konzultací a nových krevních odběrů bude včas na stránkách.

Z celého srdce všem přeji zdravou krev, pevné zdraví, šťastné dny a pokojné noci.

 

S láskou Kytička kytička-čistící-dušičky.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

baví mě žít zdravě

(Jana, 20. 1. 2011 1:13)

Ahoj Kytičko,
chtěla jsem ti poděkovat za seminář s kapkou krve, strašně moc mi to dalo. Hrozně mě baví jíst a žít zdravě a je to super. Děkuji i za super přátelské posezení.

Doufám, tedy že bude zase nějaké opáčko nebo ťřeba automatický kresba a písmo II ))
Tak děkuji Kytičko a měj se kráásně
Papa
Jana

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3246890
Měsíc: 17159
Den: 884