Jdi na obsah Jdi na menu

JAKOU CENU MÁ ČAS A JAK JSME PROŽILI SPOLEČNÉ SETKÁNÍ U JADRANU

moře-2.gifMoje nejmilovanější sluníčka, právě jsem se vrátila z Chorvatska, z prvních dvou pobytů.

Úžasné místo Gradac –   je bezpochyby jedním z nejkrásnějších míst Chorvatska, které jsem dosud navštívila. Je doslova nabitý pozitivními vibracemi.Byli jsme všichni sehraný tým cvičili jsme každé ráno jógu, Zumbu a věnovali také hodně času meditacím laděným na pozitivní myšlení. Počasí bylo nádherné, moře bylo příjemně teplé a tak jsme si oba týdny nádherně užili. Večerní tancování a zábava, procházky a povídání, byly propojeny se setkáváním nových přátel a někdy také nových lásek. Zapadající slunce ve všeobjímajícím jadranu, bylo nezapomenutelné. Já Vás všechny stále vzpomínám a těším se na příští rok.

Tentokrát se přihlásilo v těchto dvou termínech na dovolenou s námi cca 90 lidi Fakt, že s námi odjely na dovolenou některé dušičky, již po několikáté, mě velmi potěšilo a přesvědčilo, že se Vám takto připravená, aktivní dovolená líbí, a že moje práce má smysl. Věřím, že i Vy si někdy na mě vzpomenete a budeme v kontaktu. Nepřestávejte otevírat svá srdíčka, věřte, že jste úžasné bytosti, které významně ovlivňují vibrace naší planety a ladí ji tím pozitivním směrem.

Během našeho pobytu se stalo kolem nás, několik vážných událostí, které jak věřím nakonec všechny dobře skončí. Tyto události nás nutily k zamyšlení nad tím, jak se vše dokáže během jediné vteřiny změnit. Pád malého chlapečka ze třetího patra hotelu, kde jsme byli ubytováni nás přinutil zamyslet se nad skutečnými hodnotami a také nad nezvratnosti osudu u některých událostí. Byl to vlastně velký zázrak, že vůbec ten pád přežil, i když měl vážná zranění. Babička, která s chlapcem na dovolené byla/a je to velká zodpovědnost za tak malé dítě/, ho bezpochyby dobře hlídala,ale kdo má malé děti, jistě pochopí, že toto je otázka jedné vteřiny. Paní si určitě  také uvědomila nesmírnou cenu jediné vteřiny, kterou nelze vrátit.  Přesto se to stalo. Ta paní teď prochází velmi složitou životní zkouškou. Posílám ji i tomu chlapci každý den energii. Myslím na ně. Věřte mi, že ta paní to nemá lehké. Modlete se za ní, moc Vás prosím. 

Měli jsme možnost  také vidět, jak někteří lidé podceňují své síly a zbytečně riskují své zdraví. Jednu ženu, která byla z jiné CK během našeho pobytu oživovali na pláži a záchranáři se shodli na tom, že chybělo jen velmi málo k tomu, aby její duše zůstala v duchovním světě. :)))) I když to řekli jinak - výjde to nastejno - zkrátka se málem utopila. 

Další žena pro změnu podcenila účinky alkoholu během velmi horkého večera a zůstala ležet s rozbitou hlavou pod betonovými schody. Nejbližší nemocnice byla 100km ve Splitu. Paní měla otřes mozku, zraněnou hlavu.. Dovolte mi, napsat Vám prosté DĚKUJI  že VY  jste byli všichni tak zodpovědní. Kromě jednoho lehčího úpalu, jsme opravdu neřešili žádný problém. Děkuji  Bohu a andělům, že, všichni naši klienti opět odjeli v pořádku a plní síly a v Chorvatsku je potkaly jen příjemné a krásné zážitky.  Mám Vás všechny moc ráda a těším se na další společně prožité chvíle ať už v naší krásné zemi, nebo u Jadranu. V pondělí 25.6. odjíždíme s dalšími klienty do Chorvatska, tentokrát na náš velmi oblíbený ostrov Pag.

Přeji všem  přenádherný sluníčkový den plný lásky.

Kytička

VEČERNÍ POSEZENÍimg_8143.jpg

img_8201.jpg 

RANNÍ CVIČENÍ

img_8202.jpg

ÚLOVEK Z MOŘSKÝCH VLN

img_8233.jpg

 

 


SPOLEČNÝ ZPĚV A TANEC

img_8437.jpg

 

img_8587.jpg

JEN TAK SE DÍVAT A UŽÍVAT SI KAŽDÉ VTEŘINY

ČESKOCHORVATSKA LÁSKA PŘI TANCI - ROZKVETE V KAŽDÉM VĚKU 

img_8708.jpg

 

ZDE KLIKNI 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 17
Celkem: 3246661
Měsíc: 17083
Den: 864