Jdi na obsah Jdi na menu

JAK JSME SE UČILI MASÍROVAT A LÉČIT V NOVÉM JIČÍNĚ

13. 12. 2009

ObrazekKURS MASÉRŮ A PRÁCE S ENERGIÍ MIGURAJ
 
První prosincový víkend jsme prožili společně v Novém Jičíně V opravdu  krásném penzionku.
Sešli jsme se v hojném počtu a hned v pátek večer jsme se pustili do práce a probírali jsme teoretickou část masáží a léčení.

Přijeli jste s výbornou náladou a velkou chutí se naučit nové věci. Všichni jsme byli nadšení prostředím a příjemným personálem.

Hned v sobotu ráno jsme si připravili masážní stůl a učili se masírovat. Ještě dnes jsem sluníčka moje nadšená z toho, jak krásně Vám to šlo. I když jste pochopili, že to není zas tak jednoduché, jak to na první mrknutí vypadá, naučili jste se základy správného masírování a také jednání s klientem, praktické věci o možnostech využití energie Miguraj a to všechno jste si i prakticky vyzkoušeli.

Na masáž se přihlásila i jedna paní s personálu, která o energii Miguraj nevěděla, nicméně její nadšení z naší masáže jste ihned viděli a tak jsme měli i důkaz, že to krásně funguje, jen se nebát a s chutí se pustit do práce. Sobotní večer jsme se věnovali zasvěcování do všech stupňů Miguraj.

Nedělní ráno přišlo s milým překvapením protože Mikuláš nám na každé židličce nechal dáreček v podobě čokoládové figurky. Někteří měli na svém místě i velké krásné lízátko. Takže Světlanko, tyto dárečky nebyly od personálu, (i když by to bylo velmi milé) ale od děvčat ze Slovenska. Došlo mi to, až ve chvíli, kdy jsem figurku otočila na druhou stranu a zjistila jsem , že je zahraniční. J))). Musím se přiznat, že můj anděl na stole měl lízátkem přikrytou celou  hlavu, a já jsem na to vůbec nepřišla. Až ,když jsem balila věci, tak jsem si všimla, že můj andílek má hlavu přikrytou lízátkem. Děvčata ze Slovenska z toho měly fakt legraci a já nakonec také. Takže ještě jednou milý slovenský Mikuláši všichni moc moc děkujeme !!!!!!

Samozřejmě nechyběla ani závěrečná zkouška našeho semináře  J)))))).
A samozřejmě slavnostní předání certifikátu.

Měli jsme dokonce i krásný vánoční stromeček a také pod ním pro všechny byly ukryty nějaké dárečky.

ObrazekTak jsme se krásně dostali do vánoční nálady. A já doufám, že jste si odvezli domů nejen tu vánoční náladu, ale také krásné vzpomínky na náš první masérský kurz. Navždy mi zůstane v paměti myšlenka - kterou mi jedna účastnice kurzu řekla :  Kytičko, až když jsem se zde na kurzu dotýkala lidského těla při masáži, pochopila jsem, jak je dokonalé a krásné.

 

Obrazek

Mám ještě jeden vzkaz pro Marcelku, která za námi nepřijela.
Marcelko, všem jsi nám moc chyběla. Přejeme mamince Tvého manžela hodně klidu tam v tom úžasném duchovním světě, kam náhle odešla, a přejeme  hodně lásky a světla celé Tvé rodině.

Přeji všem účastnicím a také jedinému mužnému účastníkovi kurzu hodně spokojených klientů. A krásné pokojné vánoce. 

S láskou Kytička

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

 

Obrazek

Tuto fotečku jsem zvětšila,všimněte si bílých koleček :) 

jsou v místech, kde rotují naše čakry a právě tam, jsme vkládali

andělskou energii.

Obrazek

 

Obrazek 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přání

(Svatava, 19. 12. 2009 12:29)

Milá babičko Marcelko, moc Ti gratuluji, přeji Všem krásné andělské štěstí. Být babičkou je úžasná životní role. Dnes mi moje vnučka řekla na můj nový účes: "Ale jinak je ta holička hodná, že babi."
S láskou babička Svaťka z Nového Jičína.

Přáníčko pro nejšťasnější babičku

(Anička od Opavy, 19. 12. 2009 10:17)

Marcelce babičce, mamince a synovi Patrikovi přeji, aby se Vám všem dařilo a všichni dohromady jste si užívali společného života nabitého láskou, energii a štěstím. Užijte si to všichni, já ten pocit nejšťasnější babičky znám.
S láskou Anička od Opavy

Mimi

(Marcela, 16. 12. 2009 15:40)

děkujeme za gratulace :-)Je nádherný jako andílek a narodil se v 17.11 hod!!!!!
babička Marcela

Gratulace

(Kytička, 16. 12. 2009 12:10)

Marcelko, přejeme miminku, mamince, babičce i všem okolo jen to nejkrásnější, co si dokážeš představit.
Užívej si krásné chvíle zrození nového života.
Je to nááádhera. Moc pozdravuj maminku od nás všech.
S láskou Kytička

Miminko

(Marcela, 16. 12. 2009 10:24)

Tak máme malého Patrika 3,30 kg a 49 cm!Jsou zdraví a krásní a všechny zdraví:-)
Jsem nejšťastnější babička na světě!!!!!!!!!!!!!!
Všem přeji tenhle nádherý pocit ,je to úžasné !
Pa Marcela

Pozdrav

(Marcela, 15. 12. 2009 10:57)

Mooc děkuji Kytičce i Vám holky za pozdravy a že jste si na nás vzpomněly .Bylo mi líto ,že jsme se nemohly setkat ,ale okolnosti to tak chtěly ,snad příště :-)A dneska tj.15.12.2009 Marcelka "malá" právě rodí :-)Pak Vám napíšu co se nám narodilo za krásnou dušičku*-)
Těšíme se na setkání s Vámi a námi třemi:-)

pro Svaťku a Ivanku

(Kytička, 15. 12. 2009 10:51)

Jsem moc ráda, že praktikujete to, co jste se naučily. Ani nevíte, kolik radosti svými masážemi ještě svým blízkým i cizím lidičkám uděláte. Svaťko a Ivanko, posílám móóóc velké objetí a světýlko.Určitě si na mně vzpomenete, až budete masírovat těsto na cukroví :)))). I na něm můžete trénovat hnětení. Dokonce můžete přidat i pomerančový a citronový olej.
Mějte se holky moje sluníčkově a nezapomeňte si v předvánočním shonu udělat čas na sebe.
S láskou Kytička

Velké díky

(Svatava, 14. 12. 2009 17:49)

Zlatá kytičko, kurz byl báječný, manželovi jsem skvěle rozmasírovala všechny ztuhlé svaly,moc se mu to líbilo a mám tě od něj hodně pozdravovat.
Také vzpomínám na všechny, přeji krásné a pohodové dny a zdravím Marcelku.
Těším se na další akce.
S.

Poděkování

(Ivana, 14. 12. 2009 16:52)

Milá Kytičko,
moc Tě zdravím. Děkuji moc za krásný víkend. Bylo tam
moc fajn. Jsem ráda, že jsem se naučila opět něco nového. Zatím dělám masáže svým synům a manželovi. Jsou spokojeni, klasická i energetická masáž se moc líbí a já mám z toho radost, že jim mohu pomoci. Je to fajn relaxace i pro mně. Ještě jednou moc děkuji.
Pozdravuji všechny krásné lidičky, kteří byli na tomto kurzu. Všem přeji krásné Vánoce, plné lásky a pohody a těším se na další setkání. S láskou Ivana

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3247374
Měsíc: 17256
Den: 688