Jdi na obsah Jdi na menu

JAK JSME SE LETOS MĚLI V BESKYDECH?

22. 8. 2010

 

  JAK JSME SE LETOS MĚLI V BESKYDECH?
 
víla-nádherná.jpgLetošní víkend v Beskydech byl plný sluníčka a dobré nálady. Chalupu jsme opět zaplnili a velmi rychle jsme se vzájemně sladili. Opět na nás dýchla svou krásou nádherná krajina, svěží voňavý vzduch a hlavně hluboké a úžasné ticho. Celý večer jsme si povídali a vzájemně jsme poznávali své osudy, trápení i radosti.
 
Sobotní ráno jsme šli cvičit jógu, ale na poslední chvíli jsme změnili plán a společně jsme raději vyrazili na houby. Probudit se uprostřed lesů, které jsou prozářeny sluncem, to je taková nádhera,že by byl by hřích toho nevyužít.
A tak nám sobota rychle uběhla. V neděli jsme se věnovali praktickým věcem, ukázkám různých technik a meditaci. Hodně karmických záležitostí vyplavalo na povrch, tak jsme léčili bolesti a harmonizovali proudy energií. Světlanka jako vždy malovala krásné obrázky, které léčí dušičku, Renátka zase masírovala a léčila Vaše fyzické bolesti. Vše bylo harmonické a všichni jsme cítili, jak energie mezi námi krásně proudí. 
 
  
 
Chtěla bych všem poděkovat za pomoc s organizací praktických věcí a za to, jak jste byli vstřícní. Tím, že jsme si sami nachystali předem připravené jídlo, jsme nejen ušetřili čas, který bychom strávili přejížděním někde do restaurace, ale zároveň jsme do jídla vložili pozitivní vibrace. Za nejlepší moučník jsem odměnila Beátku a Nikol, protože to, co upekly byla opravdu moc vydařená buchtička. Všichni jste v neděli večer odjeli a já jsem zůstala sedět venku, na lavičce a byla jsem tak trochu smutná, protože najednou tam bylo tak velké  ticho a chaloupka zůstala opuštěná. Ještě jednou všechny objímám a těším na příští rok. Přeji Vám jen to nejlepší, jen samé krásné dny a děkuji, že jste. Mám Vás moc ráda, ale to už víte.

S láskou  Kytička

 

 

link-16.gif

meditace3.jpg

                                                                                          

pavel-jandek.jpg                                 

svetlanka.jpg

                   MEDITACE                   

 

meditace.jpg

SVĚTLANKA OPĚT MALOVALA

obrazky-svetlana.jpg

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Velké DÍKY

(Jana Hájková, 6. 9. 2010 21:04)

Naše milá Kytičko,
i když se zpožděním, ale vracím se formou pár řádků k víkendu v Beskydech. Velké DÍKY patří především Tobě, protože nebýt Tebe, určitě by se nesešla v Penzionu v Horní Bečvě parta stejně naladěných lidí.
Já za sebe musím říct, že to byl po dlouhé době jeden z nejkrásnějších víkendů (i když s moji Eliškou jsou taky krásné - ale jinak), na kterém jsem si nejen odpočinula, ale načerpala spoustu energie (i andělské)a vyslechla příběhy druhých lidí.
Po nedělním zasvěcení do 1. stupně MIGURAJ, které pro mě bylo velmi emotivní záležitostí se stále cítím jak vyměněná. Vše najednou zvládám s větší lehkostí a problémy s manželem řeším s absolutním klidem a najednou si víc věřím. Může za to zasvěcení? Ale ať je toho příčinou cokoliv nebo kdokoliv, cítím se skvěle, a to je pro mě v současnosti ta největší výhra.
Kytičko, děkuji i za Janu Hessovou. I pro ni to byl příjemný víkend.

Poděkování

(Paulína, 25. 8. 2010 10:35)

Milá Kytičko,
děkuji, že jsem se mohla účastnit setkání v Beskydech. Bylo nádherné. Musím říct, že jsem odtamtud odjížděla s pocitem úplné volnosti a osvobození. Takový pocit uspokojení, který neumím ani popsat.
Paulína

Poděkování

(Stanislava, 25. 8. 2010 10:33)

Ahoj Kytičko,

chtěla bych Ti moc poděkovat za krásný víkend i za pomoc. Odvedla
jsi mi bytosti a zasvětila mě. Při zasvěcení jsem viděla žluté,
průhledné světlo, které mě pohltilo celou a měla jsem krásný teplý
pocit a ten mi vydržel až do večera. Další den jsem celý prospala a
pořád cítím třes v těle. Cítím klid, ale celá vibruju. Vím, že každý
má jiné projevy a tak snad i ty mé jsou v pořádku.

Ještě jednou mnohokrát děkuji za nádherné prožitky, za pomoc i za
to, že jsi.

S láskou a úctou Stanislava

Poděkování

(Zdenka, 23. 8. 2010 18:42)

Milá Kytičko,
chtěla bych ti moc poděkovat za sebe i za svou sestru Evu Heinrichovou za nádherný víkend v Beskydech, hodně jsem si odpočinula, hodně se toho dozvěděla, sešla se parta perfektních lidí. Ještě nikdy jsem na ničem takovém nebyla, jsem opravdu moc ráda, že jsme tam mohli být!

S přáním hezkého dne

Zdeňka Hrabicová ze Zlína

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 17
Celkem: 3256408
Měsíc: 16179
Den: 583