Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ ZEMI - DŮLEŽITÉ

29. 8. 2007

ObrazekDnes ve 14.37, ke mně přišlo toto poselství. Vím, že je důležité, proto je tu i pro Vás.
Nic jsem neměnila, takto mi bylo poselství nadiktováno. Je pro všechny lidi, kteří umí milovat a odpouštět……..

Milí obyvatelé modré planety,

čeká Vás těžké období, vaše duše zůstávají uvězněny v materiálnu. Pomalu se naplňují dávná  proroctví. Bouří se živly země. Voda se z některých míst úplně ztratila. Oheň se šíří z vašich duší a zasáhl krásná místa na vaší planetě. Umírají stromy. Umírají ptáci, platí i lidé svými životy. Na jedné straně uhasnou plameny, na druhé straně světa, plameny opět vzplanou.

Je čas varování. Vzplane-li oheň největší, bude to znamenat zkázu pro miliardy lidí. Hněv inteligence vesmíru - HIV - stal se nekontrolovatelný. Kolik je nositelů? Neznáte odpověď. Pouhé dohady. Blíží se další epidemie. Je již mezi vámi. Nesou ji k vám křídla ptáků.

Změňte myšlení, otevřete srdce. Jsme připraveni Vám, kteří vnímáte naše působení pomoci.
Není příliš mnoho času. Byl vám zkrácen čas, který jste dostali. Den za dnem ubíhá rychle jako proud divoké řeky.

Pozor, čas bude ještě více spěchat. Zapamatujte si den 22.září 2007 budeme měnit vaše vibrace. Budete cítit působení vesmírné energie. Je nutno připravit svá srdce, odpustit a milovat.

Hvězdy budou ve zvláštním seskupení, vědci zaznamenají nevysvětlitelný pohyb na obloze, hodně lidí bude pociťovat slabost, pocit na zvracení. Citliví jedinci budou vnímat ještě více a silněji toto působení.

Kytička

Večer ve 22.14, se ke mně dostal zvláštní email
Je to poselství, které napsala paní astroložka z Českého Těšína, paní Alenka Kupczáková. Stojí za přečtení, stojí za to o tom vědět.


Proroctví pro září letošního roku 2007?

Od září se začne naplňovat proroctví ohledně otevření brány a vzestupu hladiny energií na nejvyšší možnou míru.Všichni, kteří toto pocítí, budou do jednoho vnímat spoustu mimo-smyslových informací. Projevy budou velice krátkodobé,dokud se vše opět neustálí. Všichni, kteří pocítí tyto změny, budou samozřejmě také sami od sebe požadovat změnu ve svých životech, neboť takto již pro tyto duše není možné žít. Lidé se k těmto projevům budou stavět velice odmítavě, neboť si nebudou vědomi toho, proč se jim to děje a bude to vyžadovat spoustu trpělivosti a zároveň zásadní změnu v jejich životních postojích, neboť to, čemu se budou nejvíce bránit, udeří s nebývalou silou.

Energie budou přicházet ve vlnách a každá vlna bude doprovázena změnou okolního počasí. Změny počasí probíhají neustále, avšak změny, které budou provázet tyto energetické náboje, budou velice málo patrné.

Během září také nastane otevření brány Slunce, která bude sama nasávat veškeré negativní energie ze Země.

 Nelze říci, ze se Země očistí, ale bude moci odejít další část těchto energií, nastřádaných zde během spousty minulých let. Teprve poté nastane mírná úleva, i když celkově velice nepatrná. Lidé budou stále pociťovat tytéž příznaky jako dosud, neboť jsou součástí transformace. Možná se objeví i další příznaky, jako například tlaky na srdci a oběhové problémy. Nelze říci, ze tyto problémy je jednoduché překonat, ale ten,kdo se bude vědomě snažit postoupit do vyšších vibrací, zvládne tyto problémy daleko snáze.

Příchozí energie jsou pouze předzvěstí dalších, daleko silnějších, které budou přinášet nové informace a proudit do myslí těch, kteří mají ve svých kódech kód pomoci ostatním a kód světlonoše pro hledající a tápající.
Vše se začíná měnit a během několika let se projeví následky těchto změn, neboť je žádoucí, aby tyto změny proběhly.

Spoustu informací přijde na Zemi ještě během tohoto roku. Tyto informace byly spoustu tisíců let drženy v tajnosti a nyní nastává čas jejich návratu k lidem, kteří s nimi budou umět naložit. Tito lidé budou ti, kteří budou učit ostatní.

 Takto vsak se bude také zčásti měnit temnota na světlo. Spoustu energií ještě nemůže tu tmu proniknout, ale přichází doba, kdy se proud energií neustále zesiluje a jejich působení se bude projevovat okamžitě po jejich dopadu na určené místo.

 

 Je to zvláštní, ale není to náhoda, že se ke mně toto poselství dostalo. Víme co máme dělat?

Máme otvírat svá srdce. Máme se učit odpouštět. Máme se učit milovat. Každý z nás má ve své blízkosti někoho, koho se nemůže přinutit mít rád. Jistě proto má svoje důvody, ale teď není čas na malichernosti. Měli bychom se povznést nad naše ego. Učit se milovat bez výhrad a bez předsudků.

Změna vibrací je nutná. Cítíte se jako nepatrné kapičky v moři? To nevadí, když se spojíme, může to být pořádný příliv lásky. A takový příliv smývá stopy nenávisti a lhostejnosti, Příliv dokáže přinést z moře nejrůznější dary. Otevírám pod tímto poselstvím diskuzi. Napište mi, komu jste odpustili.

Ve jménu změny, která má na naší planetě nastat. Ať začne každý sám u sebe. Ať každý otevře své srdce. Ať se nechá unášet přílivem lásky až k samotnému břehu,kde nás obejme všeobímající láska............

Kytička

Komentáře:

odpustenie

(Zuzanka, smejkulka, 26. 11. 2007 16:28)

som veriaca svojím spôsobom , nikam nepatrím, nie som poslušná ovečka, idem si svetom sama, podľa srdca a môj priateľ Boh je priateľom skutočne v dobrom i zlom.. nie som vzorná, niekedy sa nemodlím, nepodakujem,no on ma ľúbi aká som :))) inokedy s ním debatím často, no túžila som sa k inému tu vyjadriť, veľmi ma dojala táto stránka
ODPUSTENIE...
áno stalo sa mi niečo nezvyklé a predsa tak krásne..
raz večer, akurát som uľahla, a ešte som dakovala atd a zrazu som ucítila prítomnosť asi dušičky, neviem to nikdy definovať, bol to muž z minulých životov a prišiel si po odpustenie, nemala som strach, odpustila som a za ním boli ešte dva, bolo to tak krásne... netuším čo ti niekoho zaujalo, ale musela som to poslať von zo seba, ja málo ľudí, ktorým sa môžem s týmto zdôveriť.. rodina sa bojí, že mi ako sa ľudovo hovorí prepína.. ak by mi niekto vedel aj pomôcť ako komunikovať s dušami, rada sa poučím Túžim sa prestať ich báť.. deje sa mi to už 13 rokov, asi to bude niečo v mojom poslaní, ale strach to vždy pokazí... tu je môj kontakt, budem rada ak sa niekto ozve
Zuzanka.Kei@gmail.com
dakujem, prajem veľa lásky a dôvodov na úsmevík

AKO odpustit..?..

(Aimee, 31. 10. 2007 21:24)

S odpustenim sa "pasujem" snad cely svoj zivot...za takmer 20rokov manzelstva sme dospeli k bodu, kedy som uz nezniesla svojho manzela ani v jednej miestnosti so mnou.. dvihal sa mi zaludok..nedokazala som pochopit, AKO mohol urobit take hrozne veci mne, mojej mame, neskor aj nasim detom..podle, zakerne..vsetko sa mi rúcalo ako domcek z kariet..moja duchovna ucitelka ,aj jej duch.pomocnici ma stale smerovali k Odpusteniu - to som vsak nijako nedokazala - ale aspon som o to prosila.. Nijako,nijako sa mi to nedalo - az raz, ked som sa ,vedena mojou ucitelkou,dokazala pozriet na manzela ako na "dalsie dieta"..,ktore skratka to inak nedokaze.. a vsetko, co mi urobil, to urobil "stary I.", a teraz, so mnou je "novy I."..
a zrazu, to, co neslo cele roky, spadlo zo mna zo dna na den..
ta ulava je neopisatelna..!uz neexistuje nic, co by som mu neodpustila.. - ved je to dieta..
Budem velmi rada, ak sa niekto v mojej skusenosti tiez najde a pomoze mu to s odpustenim..
Vam, mila Kyticka, zo srdca dakujem za nadherne stranky a zelam vela lasky..!!

Láska

(Beruska, 31. 10. 2007 15:22)

Milá Kytičko, moc děkuji za to, žes nám předala tohle poselství, protože 22. 10. se stalo právě něco v mém životě. něco co si nedokážu vysvětlit a v této jsem taky žádala anděly o pomoc. I když pořád nevím jak dál, vím už, jak se to všechno stalo. moc děkuji za sdělení poselství

Odpustenie

(Beata, 26. 10. 2007 21:15)

Drahá Kytička.Ja som odpustila jednému mužovi,ktorý ma zradil a opustil.Strašne dlho som ho za to nenávidela,ale potom som dostala posolstvo od anjelov,ktorí my prišli povedať:Odpusť mu a bude odpustené aj Tebe.Tak bolo povedané a tak sa aj stalo.Kytička si úžasný človek a prajem Ty všetko dobré.

..já Evinka VÁM všem

(http://www.seidonan.estranky.cz, 10. 10. 2007 20:23)

..přicházím k Vám s poselstvím a přáním všeho krásného nejen na duši ale i v místě vašeho žití,jsem pozemským andělem,jsem ochráncem duší,jsem světlem pro mnohé a novou energií,jsem novým životem v novém nastávajícím bytí,nastoupila jsem svou cestu tady na planetě Zemi pro záchranu lidstva,,je mnoho duší bolavých,,duší polomrtvích strachem a uzkostma,,traumaty,,duší hledající klid a mír a lásku ve svích srdcích,duší bez světla a lásky,,,je čas,,je čas uložit se do ticha a klidu svého nitra,je čas nalézt svou podstatu,nalézt svou pravdu,tu JEDINOU pravdu,svou PRAVOU tvář svého srdce,,,,,je čas!!,,,všem andělské pohlazení bělavou perutí,všem láskyplným gestem žehnám k životu,zdravý,štěstí,míru ve svém nitru....anděl-planeta seidonan- evinka

Odpuštění

(Doubravka, 21. 9. 2007 21:34)

Dakujem Kytičko, za tieto tvoje stránky. Moj život bol plný strachu, bolesti, nenávisti, stále som hladala príčinu, svojho skazeného života. Obvinovala som za svoj skazený život svojich rodičov, svoje okolie. Od detstva som pocitovala tieto negativné emoce, nedarilo sa mi to prekonat. Až teraz ked som našla tieto stránky, viem, že to nebola náhoda, že som na ne natrafila. Až teraz som pochopila, že to čo sa mi stalo, muselo takto byt. Uvedomila som si, že to všetko je preto, lebo ja som mnohým ubližila. Snažím sa odpústit svojim rodičom, svojim známym, je vela ludí, ktorým mám čo odpústit, ale podla mna je doležité aj odpústit sama sebe a dúfam a prosím svojich ochrancov, aby boli schopní mi odpústit tí, ktorým som najviac ubližila. Som len na začiatku svojej premeny, je to krásny pocit, uvedomit si, že najdoležitejšie v našom živote je láska. Milá Kytičko, dakujem ti za tento krásny príspevok,

odpuštění a láska-nerozlučná dvojice

(Petra, 31. 8. 2007 17:09)

Odpuštění a láska je základem celého našeho bytí.Je těžké odpustit někomu,kdo nám ublížil,ale neublížili jsme i my někdy někomu?Sama za sebe můžu říct,že je dost těžké si nastavit vlastní zrcadlo svých chyb bez toho,že se budu na něco či někoho vymlouvat.Uvědomila jsem si,že ať mi bylo jakkoli ublíženo,je potřeba pochopit a odpustit.Dnes se snažím odpouštět hned,jakmile si to uvědomím,nejlépe okamžitě,ale je důležité,aby to mé odpuštění šlo ze srdce a vždy pro obě strany.Přeji všem,ať vysílají jen pozitivní myšlenky a lásku k sobě i k jiným.Všichni jsme jako kapky,které dohromady tvoří velký oceán a přece se v něm neztratíme,ale zároveň tvoříme jednotu.Děkuji Kytičko za krásný příspěvek.

úžasné..

(Kristina, 31. 8. 2007 12:02)

Kytičko, od začátku roku všem kolem tvrdím, že to je rok zlomový..A taky je. Všechno kolem mě dostává rychlý spád, blízké lidi postihují nemoci, ze kterých se poučí, kamarádky se rozvádějí a nastupují duchovní cestu, já nacházím nové možnosti duchovního působení..ohromný rok! Kéž se nám všem podaří co nejvíce využít nabízených vibrací a dojde opravdu k postupnému uzdravování planety a lidských srdcí!

Odpuštění

(Jenifer, 30. 8. 2007 14:06)

Dnes jsem díky tomuto poselství odpustila jednomu muži,který mně zradil a opustil, když jsem mu sdělila, že budeme mít miminko.Moc to tehdy bolelo.Bylo těžké znovu věřit v lásku a vychovávat sama dítě.Myslím,že jsem mu vyčítala celý můj nepovedený život. Teď mám v srdci radost a klid.Věřím,že se i můj život změní.Odpustit je shodit ze sebe balvan bolesti a křivdy. Tak to cítím já.
Děkuji Kytičko za tento web.

Děkuji za poselství

(Hanka, 30. 8. 2007 13:30)

Milá Kytičko,již delší dobu jsem tak nějak něco tušila až dnes jsem si přečetla toto poselství.Sama jsem hledala,články na odpuštění a snažím se.Někdy mi to jde těžko,ale už jsem některé věci pochopila,během 2 měsíců na sobě pozoruji,že i já se měním.Držím naší planetě i nám lidem palce

Jak vnímám Odpuštění...

(Apollea, 30. 8. 2007 10:42)

Pro většinu je dnes život ve znamení spěchu, já se v posledních dnech zastavila a spoustu věcí pochopila, díky Kytičce, díky andělům, díky ochráncům...Odpuštění je obrovská úleva, nádherné světlo, které vede člověka správným směrem, když se to podaří, opravdu odpustit v hloubi svého srdce, je to cesta ke štěstí, kterou ukazujeme svým blízkým. Je to Naděje a Víra. Já to okusila, před pár dny, utrápená životní křižovatkou...prošla procesem odpuštění, ucítila a pochopila, ..přišla obrovská úleva, naděje, osvobození. Jsem jiný člověk, proměněný jako mávnutím kouzelného proutku...prosila jsem o odpuštění duši člověka na kterém mi záleží, odpustila jsem partnerovi život bez lásky, dnes a denně odpouštím sama sobě své chyby...je to Dar,který máme uvnitř všichni, probuďme jej. Odpustíme-li, nebo bude-li nám odpuštěno, či odpustíme-li sami sobě - vytvoříme prostor pro Sluníčko v našich Duších.


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3260084
Měsíc: 15532
Den: 579